Kladdkakans dag





Så jag bakade en lchf-kladdkaka. För att jag försöker vara lite nyttigare. Den blev jättebra, däremot så var den dubbelt så godare idag än igår. Den blir krämig och stark. Jag hade i en 85% choklad och 2 msk kakao. Det blev ganska stark, vilket jag gillar men om man vill ha den lite mer mildare i smaken så ska man nog bara ta i en halv till 1 msk. Vispa gädde och ha till, jag skulle inte kunna äta den utan grädde, blir för starkt och bart.
Recept:
2 ägg
100 gram 85% chokladkaka
2 msk kakao
3 msk sukrin
100 gram smör (osaltat)
1 banan
1 dl grädde
1 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Vispa ägg och sukrin med en banan med elvisp, smält smöret och knäck i chokladkakan och häll i grädden, blanda ihop smeterna tillsammans, tillsätt vaniljpulvret och kakaon. Som sagt smaka av hur stark kakao smak du vill ha.
Ugnen 225 grader i 7 min.
Lycka till, kramar N!