styleandmode.blogg.se

Dagen

Publicerad 2012-10-31 20:39:41 i

Dagen har varit underbar, slöt skolan kl 9:15 imorse. Inte ens värt att åka dit. Därefter skulle jag egentligen åka hem men då kom min fina vän Vanessa och frågade om jag ville hitta på något! Absolut! :) så jag följde med henne hem och där blev det mycket prat och sedan bestämde vi oss för att åka in till stan och äta lunch samt gå på stan och kolla lite inredning mm. Vi åt på Vanessas helgsstandard matställe och jag hade faktiskt aldrig ätit där förut. Det blev en jättegod kycklingsallad med pasta, sallad, olja, typ bacon och parmesanost + rostade solroskärnor. Helt enkelt en kanon bra dag!

Sov gott, kramar N!












Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2012-10-30 19:42:00 i Allmänt,

Mitt första inlägg

Nu har min nya blogg startas, äntligen! Ni som tidigare varit med och läst min andra blogg vet vart jag då bloggade, men till er nya läsare så bloggade jag på myshowroom vilket jag trodde skulle vara den bästa bloggsidan. Men det var det inte, jag trivdes inte alls men nu när jag bytt till blogg.se så trivs jag som fisken i vattnet. Det är en bra och ny förändring och jag gillar förändringar så det här blev kanon. Nackdelen med blogg.se är att det är så fruktansvärt komplicerat i början, jag menar på myshowroom var det som om man åkte pulka, sätta sig i pulkan och bara glida med men här på blogg.se så är det som när man ska lära sig gå, haha dåligt exempel men det är sant. Det är massa kodnamn och koder överhuvudtaget som man ska lära sig. Men nu har jag lärt mig det viktigaste efter att ha suttit i 2 dagar och försökt. Fick hjälp av kompisar och sen har jag fått kolla på klipp på youtube. Ha-ha!

Jag är iaf jätteglad över att ha börjat blogga här och jag trivs redan så detta kommer nog bli kanon bra!

Kika in lite senare så ska jag berätta vad jag gjort idag samt visa lite bilder.

Kramar N!

Om

Min profilbild

Nellie Andersson

Jag är en mat och bakgalen tjej på snart 17 somrar som nästan jämt är glad. Jag älskar att att få andra att le och skratta. Något som ligger mig varmt om hjärtat är mode, spela gitarr och sjunga. Här kommer jag bjuda på recept, inspiration och min vardag. Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela