styleandmode.blogg.se

VALBORG

Publicerad 2013-04-30 09:26:00 i Allmänt,

Idag så är det valborg, glad valborg allesammens (eller vad man nu säger). Jag har bjudit hem sex stycken tjejer till mig och vi ska ha middag med 3-rätters, se brasa, spela spel, skratta en massa, sen ska de sova hos mig. Hur mysigt kommer inte det bli? Jag tror det kommer bli en toppenkväll. Jag skulle gärna vilja veta hur ni firar er valborg, så kommentera gärna. Kramar N! 

Pink tea

Publicerad 2013-04-30 06:22:09 i frukost,

Frkost, bästa målet på dagen, viktigaste målet på dagen. 
Idag blev det naturell yoghurt med russin och flingor.
2 mackor med smör och pepparkorv.
Hallonte, hur gott och coolt som helst.
Vatten.
Kosttillskott, brustablett så man får lite energi. 

I love bacon

Publicerad 2013-04-29 21:15:38 i Allmänt,

Fixade en sen middag till mig och min bror. 
sallad, gurka, majs, paprika, bacon, cream fresh, ostlagd rödlök.

En dag på...

Publicerad 2013-04-29 21:06:04 i Allmänt,

stan med mamma och syster. Först ett tandläkarebesök och sen leta present till Evelina som vi ska fira imorgon (mer om det sen), därefter kolla runt på stan. Jag har haft tandställning förut och nu har jag en liten tandställning på insidan av framtänderna, den fixade han till lite idag och när jag kom hem så lostnade tråden. Gissa om jag var arg, haha. Hoppas eran dag varit bra, kramar N! 
Vill ha sommar

Träningsvärk gånger 100

Publicerad 2013-04-28 18:30:23 i Allmänt,

Ungefär det som kommer inträffa mig imorgon, träningsvärk som bara den. Har umgåtts med underbara Lisa denna eftermiddag. Kom precis hem. Vi har tränat i hennes trädgård, jätteskönt att vara utomhus då man känner att sommaren kanske inte är så långt bort trots allt. Vi gjorde massa ben och rumpa-övningar från boken bodylicious sen sprang vi lite. Helt underbar känsla när man har tränat. Därefter gjorde vi en bär smoothie med hallon, jordgubbar, havremjölk, citron och ett ägg. Ja, jag vet. Det låter jätteläskigt med ägget, det tyckte jag med. Men det smakade ingenting och det gjorde smoothien proteinrik. Ett plus och jag lärde mig något nytt :), haft en jättemysig eftermiddag och nu väntar en jättemysig kväll med massa matlagning. Hoppas er dag varit bra. Kramar N! 
 

Nellie handlar

Publicerad 2013-04-28 13:13:48 i Allmänt,

Precis varit och handlat, var i affären i över en halvtimme. Tar alltid tid för mig att handla då jag oftast tycker det är jättekul, haha. Normalt känner jag. Problemet när jag handlar är att det alltid kostar dubbelt så mycket än när mamma handlar. När jag handlar en kasse mat för 300 kr och mamma handlar 3 kassar mat för 300 kr. Det är något som blir så fel och det är så VARJE gång. Oftast handlar jag bak saker och då kostar det en del men det spelar nästan ingen roll. För om mamma och jag skulle plocka ihop exakt samma varor så skulle mitt ändå kosta mer. 

Mot..

Publicerad 2013-04-28 11:23:09 i Allmänt,

Mot affären, måste planera denna vecka med lunch. Våra mattanter ska strejka så vi ska ha med egen lunch till skolan. Ska fixa matlådor till mig, min bror och min syster. Får se vad det blir för något. Ska även fixa maten till ikväll. Hmm... 

More,

Publicerad 2013-04-28 10:05:28 i Bakning,

Godmorgon, här kommer ett bildinlägg på tårtorna vi bakade igår. Blev gräddtårta och marängtårta. 
Marängtårtan blev så perfekt den bara kunde bli. 
Haha, vi döpte till-och-med sista tårtan för att den fick sig en liten lutning.
Namnet blev lutande gräddtårtan på Evelinas gata. (vet vad hennes gata heter men skriver inte ut det i bloggen) 

Hemma

Publicerad 2013-04-27 20:34:40 i Allmänt,

Godkväll, nu är jag hemma. Igår följde jag med Evelina hem efter skolan och då satte vi igång med att baka. För hon fyllde år förra fredagen så det firades idag med hennes släkt. Så fin och mysig släkt som uppskattade allt vi hade bakat. Vi bakade igår eftermiddag till kväll, och idag förmiddag till eftermiddag. Så det har varit många project igång kan jag meddela. Haft en super bra fredag-lördag hemma vid min fina vän Evelina. Ska dela med mig av alla fina bilder och bakverk här. Kramar N! 
Så underbart vacker tjej! 

Myskväll

Publicerad 2013-04-26 22:26:00 i Allmänt,

Godkväll fina. Jag har inte bloggat så mycket idag då jag umgåtts med underbaraste Evelina hela dagen och ännu gör det. Vi har bakat i princip hela tiden och lagat lite mat, eller fixat lite saker till maten. Blev grillat, vilket var supergott! Nu ska vi se film och äta mango med grädde och överringlad sirap. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon. Kramar N!

Different sunglasses

Publicerad 2013-04-26 07:28:00 i Allmänt,

 
sunglasses fight
 
Collage by me
Solglassögon är något jag verkligen har blivit intresserad av. Däremot så håller jag mig till de högra paren. Runda, coola, vanliga, lite ovanliga, lite hippiestyle. Det är jag. Men nu har de vänstra paren blivit inne. Med hjärtanformade bågar, glitter, randigt, olika former. Om ni läser Kenzas blogg så vet ni vad jag menar. Vad tycker ni? Högra eller vänstra paren? Kram

Apple

Publicerad 2013-04-26 06:16:14 i Allmänt,

Godmorgon, sovit gott? Det har jag, jag har börjat sova med fönstret öppet så att det blir iskallt i mitt rum. Jag sover 10 gånger bättre då, vaknar inte en enda gång innan alarmet ringer. Underbart skönt. Idag vräker ner ute, tänkte ha min nya skinnjacka, men det får nog bli vinterjackan idag. Hoppas ni får en fin dag, nästa gång jag bloggar blir från Evelina. Kramar N! 
Naturell yoghurt med flingor, russin och äpple.
Rostade mackor med smör och medvurst.

Always be happy

Publicerad 2013-04-25 20:45:21 i Allmänt,

"be happy, you deserve it"
"nothing is worth it if you aren´t happy"
"no one can take away your pain, so don´t let anyone take away your happiness"
"happiness is a direction, not a place"
"never give up on things that make you smile"
Peace!!

My day

Publicerad 2013-04-25 18:28:06 i Allmänt,

Hej fina människor. Jag har varit i staden hela dagen, dagen började med nationella prov skrivförståelse. Gick väl helt okej. Därefter gick jag och min fina vän Amanda på stan tills nu. Var 50 % rea på hela sortimentet på bikbok. Jag hittade en skinnjacka, därmed min vår och sommarjacka. Jättefin. Visar senare! Vi fikade på waynes, åt bagels och sen senare åt vi glass på mc donalds. Har er dag varit bra? Kramar N!

Go fika

Publicerad 2013-04-25 06:25:46 i Allmänt,

Jag, mamma och lillasyster var i stan igår med mommo. Vi gjorde några goda gärningar och därefter handlade vi på Ica Maxi, jag köte munkar till fika och mommo följde med hem och fikade med oss. Mys.

Easy and so mmmm

Publicerad 2013-04-25 06:22:00 i Allmänt,

Godmorgon! 
Min frukost bestod av havregrynsgröt. 
För att göra havregrynsgröten 10 ggr godare, krävs några extra moment.
Havregrynsgröt:
1 dl havregryn
2 dl vatten
1 krm salt
Värm i micron så länge du vill, beroende på vilken konsistens man vill ha. 
Jag värmer ca 2 minuter. 
När gröten är klar och varm, blanda ner kakao och russin.
Rör omkring och toppa med valnötter, kokos och mjölk.
SUPERGOTT.
Lycka till!

One tree hill

Publicerad 2013-04-24 20:10:35 i Allmänt,

Jag såg klart Gossip girl förra veckan, guuud vad bra det var. Började nästan gråta när det var över! Jag var ju helt fast i den serien, kommer ni ihåg det? Så när den var slut så trodde jag att ingen annan serie kommer slå den över huvudtaget. Vilket jag nog kommer hålla fast vid. Men nu har jag börjat kolla på One Tree Hill, och den är riktigt bra också. Älskar dramat och kärleks blickarna. Har sett någon säsong av oth förut med men såg aldrig klart alla. Så det är riktigt roligt att vara tillbaka igen. Ser ni någon serie? Kramar N! 

Friends are so important.

Publicerad 2013-04-24 17:03:59 i Allmänt,

"a real friend is hard to find, difficult to leave and impossible to forget"
"a friend is like a four leaf clover, hard to find and lucky to have"
"good friends are like stars, you don't always see them, but you know they´re always there."
"a real friend is one who walks in when the rest of the world walks out"
"a good friend would offer you an umbrella in the rain, a best friend would steal yours and say "run bitch, run"
"sanna vänner är som diamanter, dyrbara men sällsynta"
Large

Jag älskar kommentarer

Publicerad 2013-04-24 16:32:40 i Allmänt,

Kommentar: Genom att ha läst din blogg till att där med förstå att du älskar matlagning, så undrar jag eftersom du brinner för detta är det då du som brukar laga maten hemma? :) vilka är dina topp tre rätter?
 
Svar: Haha, tack för en bra kommentar! Jag lagar nästan alltid maten hemma. Men om mamma lagar mat då och då så brukar jag ändå laga mat till mig själv. I detta fall är det inte så att det jag mest vill är att äta maten utan jag vill skapa den och sen äta den, haha. Oj, en svår fråga. Jag gillar ju i princip all mat. Här får du i punktform :) kram
 
Varmrätter:
1, helt klart grillat. 
Grillad oxfilé med grillade champinoner, majskolvar, paprikor och lökar.
Till ska det vara en krämig och gräddig potatisgratäng med en fräsch sallad. 
Samt majsröra (bland det godaste som finns).
2, Egengjord potatissallad med grillad kyckling och sallad. 
3. Lax med matvete och romsås samt sallad med rödlök i. 
Skriver en topp 4:a, för detta måste vara med.
4, Sallad med stekta halvlökar, stekt kyckling, stekta trattkantareller, valnötter, chevré med ringlad honung.

semolina porridge

Publicerad 2013-04-23 10:03:00 i Allmänt,

Frukosten idag bestod av mannagrynsgröt toppat med russin, valnötter, kokos och chokladmjölk. Supergott. När man lägger på russin på en varm gröt så sväller dem och blir krämiga. Allt gifte sig, ni borde pröva.
Bildvis hur man gör. 
Koka upp mannagrynsgröt, lägg på ingredienserna och blanda mjölk med kakao -klart!

For you.

Publicerad 2013-04-23 06:08:00 i Allmänt,

"if you can dream it, you can do it"
"life is to short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile"
"you are never too old to set another goal ot to dream a new dream"
"don´t dream your life, live your dream"
"if your dreams don´t scare you, they aren´t big enough"
"a dream is a wish your heart makes"
"never let go of your dreams"
 

Dinner last night

Publicerad 2013-04-23 04:55:00 i Matlagning,

Igår var mommo på besök och skulle äta middag med familjen Andersson. Så jag lagade lax. Tillbehören blev matvete, sallad, romsås. Lax är verkligen en av mina favorit rätter. Så jäkla gott, och man kan ju göra hur mycket som helst med den där fisken. Om ni inte testat matvete, gör det! Sjukt gott och sen är det nyttigt med. Går och ha till det mesta. Bland annat i en sallad. 

Don´t like this morning

Publicerad 2013-04-23 04:50:07 i Allmänt,

Godmorgon från världens tröttaste tjej. Somnade efter 12 och vaknade vid 4. Har inte alls sovit bra inatt så jag hoppas ni har fått en natt med sömn iaf. Idag bär det av mot skolan för att skriva nationella prov i svenska. Lite nervös kommer jag nog bli, men just nu är det lugnt. Ska duscha nu och sen göra en stor frukost. Ha en fin dag och för alla er som gör nationella prov: LYCKA TILL, kramar N!

Ändringen

Publicerad 2013-04-22 16:10:00 i Allmänt,

Så, nu är jag nog äntligen klar, vill gärna veta vad ni tycker om det nya temat och headern så lämna gärna en kommentar. 
Kramar N!

Breakfast - cottage

Publicerad 2013-04-22 15:45:00 i frukost,

Frukosten denna morgon betod av banan och kesosmoothie samt finn crisp med keso/plommonmarmelad och en kiwi. 
Recept på banan och kesosmoothie:
2 bananer 
2½ msk keso 
a-fil eller naturellyoghurt (ta så mycket du vill, beroende på vilken konsistens man vill ha)
Mixa ihop. 
Häll upp i ett fint glas - klart! 
 
Lycka till. 
 
 

Kaos

Publicerad 2013-04-22 12:02:36 i Allmänt,

Hej, idag kommer bloggen endast bestå av kaos. Jag håller på att ändra den. Det tar en jäkla tid med alla koder som man måste utforska, men det ska gå. Jag är sjuk idag så jag lägger min dag på att förändra bloggen. Det blir nog bra, tillslut. Ha en fin dag. Kramar N!

 

Nya saker, en stor förändring

Publicerad 2013-04-22 06:58:00 i Allmänt,

Godmorgon! 
Jag har suttit uppe länge inatt och kommit på nya saker till bloggen. Tror detta kommer bli riktigt bra faktiskt. Jag ser fram emot denna vecka med bloggning och jag hoppas ni gillar det. 
 
Nya/mer saker: 
  • inspiration
  • recept
  • matlagning
  • bakning
  • sång
  • träning
  • foton 
  • citat 
Här är bara några saker av dem jag kom på. 
Ha en fin dag, kramar N!

Besökrekord

Publicerad 2013-04-21 22:51:00 i Allmänt,

Hade besökrekord igår, vilket gjorde mig SÅ hypad och glad, samt som fick mig att tänka. Jag vill detta. Skapa en blogg som inspirerar många.  En blogg som man blir glad av när man kickar in på och som man har suget efter att kolla på. Jag ska göra detta. Jag tänker lägga ner ännu mer tid på bloggen och skiva ännu mer inlägg som jag tycker är nödvändiga. Hoppas ni kan ge mig råd om vad jag kan blogga om, vad ni vill ha recept på eller vad ni vill ha tips på. Kommentera, jag älskar kommentarer. Kommentarer gör det roligare för mig att fortsätta blogga. Det ger mig energi. Jag vill bara tacka er för att ni tog mig upp på en ny siffra i besökstatistiken och jag hoppas att ni fortsätter kolla in här. Kramar N!
 

DU måste se

Publicerad 2013-04-21 17:13:00 i Allmänt,

Denna video gör mig arg, ledsen, besviken, glad och rädd. 
Det enda som gör mig glad är att det finns hopp. 
Även fast jag förknippar cancer med döden, och inte att man överlever.
Det som gör mig ledsen förstår ni efter ni sett denna film. 
Jag hatar den, eftersom cancer exsisterar.
Jag kommer ihåg när jag såg videon första gången, oj vad jag grät. 
Cancer ligger en så nära, utan att man kan förstå det. 
För mig känns det som att nästan alla drabbas av cancer.
Jag "kände" en som dog av det och 2 i min släkt har både varit och är drabbade. 
En dag kanske du möts av att någon i din släkt eller någon av dina vänner drabbas av just cancer.
Kom ihåg... DU är INTE ensam. 
Kärlek till er. 
 
 

To be strong

Publicerad 2013-04-21 16:42:00 i citat,

"you can do this"
"you never know how strong you are until being strong is the only choice you have"
"if your plan A dosn't work, the alphabet has 25 more letters, stay cool"
"the minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long"
"i´m not telling you it´s going to be easy, i´m telling you it´s going to be worth it "
"do not regret anything you do, cause in the end it makes you who you are"
 
Varje dag, från och med nu så kommer jag skriva citat till er. 
Som ger en glädje och vilja att fortsätta om man har det tufft.
Hoppas ni uppskattar det! 
Tusen kramar till er alla.

Min helg

Publicerad 2013-04-21 16:08:13 i Allmänt,

Hej, hoppas eran helg varit bra. Min har varit okej, tänker inte gå in på något personligt. Men jag kan berätta om det som har varit bra. I fredags så åkte jag upp till min kusin och sov där. Jag, Ida (min kusin) och en som heter Hannez umgicks hela kvällen. Vi kollade film, lekte med med mitt kusinbarn och åt nybakade bullar som mommo hade bakat. Mysig kväll. Sen gick jag hem till mommo i lördags och sov där tills idag. Vi har bara umgåtts, pratat, sett tv, varit på promenader, ätit kakor och sånt. :) 
Där fick ni en liten inblick på min helg. 
Kramar N! 

Mini biskvier

Publicerad 2013-04-21 15:53:50 i Bakning,

Recept till er:
 
Ingredienser: 
150 g mandelmassa 
½ äggvita
Fyllning: 
2 dl marsánsås (eller kräm)
150 g smör
1 msk vaniljsocker
2 msk florsocker
1 msk kakao
Garnering:
200 g blockchoklad 
1 msk olja 
 
Gör så här: 
Klä en plåt med bakplåtspapper. Riv mandelmassa. Rör den rivna mandelmassan smidigt med äggvitan.  Klicka ut små runda kakor. Grädda mitt i ugnen i ca 8 min. Tu ut och lossa kakorna medans de är varma. Låt dem kallna på galler. Rör smöret mjukt och smidigt. Tillsätt lite i taget av marsánsås(krämen). Blanda i vaniljsocker, florsocker samt siktat kakao. Rör tills smörkrämen är smidig. Bred chokladsmörkrämen på mandelkakorna, så att det blir lite toppigt. Ställ in i kylen. Smällt blockchokladen med oljan, låt kallna lite. Doppa den toppiga sidan av kakorna i chokladen. Ställ kakorna kallt. 
 
Lycka till! 

Favoritlåt

Publicerad 2013-04-21 15:06:00 i Allmänt,

Jag är helt otroligt kär i denna låt. Så jäkla cool, älskar när hon tar i med sin röst. Går inte att förklara med ord hur mäktig den är. Om man ändå kunde sjunga så! Låten går i mitt huvud om och om igen flera gånger per dag. Tror aldrig att jag kommer sluta lyssna på den. Musik är mitt liv.

O.M.G

Publicerad 2013-04-20 13:26:00 i Mode,

 

Finaste

Publicerad 2013-04-19 16:07:54 i Allmänt,

Idag är det ingen vanlig dag. Idag fyller finaste Evelina år. GRATTIS BÄSTA! Jag och Evelina blev kompisar nu i ettan, och jag tackar gud för att vi träffades. Hur underbar och fantastisk tjej som helst. Har hur roligt som helst med henne. Ni vet sådär roligt så att man tror att man ska få magrutor pga allt skratt. Jag hoppas du får en underbar dag och kväll. Sen får vi fira dig ordentligt när du kommer hem. Saknar dig SÅ mycket! Love u! 

Baktips

Publicerad 2013-04-19 13:47:47 i Bakning,

Några tips till er från mig. 
 
Något som har stor betydelse på resultatet av kakor är vart man placerar bakverket i ugnen. 
Mitt i ugnen placerar man wienerbröd, muffins, rulltårtor, bullar, småkakor och bakelser. 
I nedre delen av ugnen placerar man tex mjuka kakor, långpannebröd och wienerlängder. 
 
Varmluftsugn är väldigt bra att använda när man ska grädda fler än en plåt. Då värmen cirkuerar i hela ugnen och gräddar kakorna lika snabbt. 
 
När du ska göra maräng, använd inte händerna för att separera gula och vita. Då förstör du marängens maximala fluffighet. Då du oftast har fett på händerna. 
 
När du bakar bröd använd gärna kesella som gör brödet saftigare. 
 
Om du ska använda bakpulver i din kaksmet, blanda det med mjölet först innan du tar ner det i blöta smeten. Man ska inte vispa eller röra om för mycket när man har bakpulver i, vilket kan göra att man dödar eller försämrar bakpulvrets jobb. 

Låttips

Publicerad 2013-04-18 21:30:52 i Allmänt,

Om jag ska spela in en sångvideo till er någon gång så kan det vara bra för mig att börja träna på en låt. Behöver era tips på fina lugna låtar. Kommentera! 

I´ll try

Publicerad 2013-04-18 18:03:50 i Allmänt,

 Älskar meningen "but just because it burns dosen´t mean you're gonna die"
Denna låt brukar jag höra på när jag springer, för då vet jag att när det gör ont så ska jag kämpa ännu mer. 

Skolan

Publicerad 2013-04-18 08:47:30 i Allmänt,

Godmorgon, sitter i skolan nu. Ska skriva ett arbete om EU, låter roligt va?
Idag slutar jag sent så jag kommer väl hem runt 4. Då får ni min frukost i bilder. Jag har 2 h håla idag då jag ska hälsa på min moffa med min kusin och min moster. Ska bli jättemysigt. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare. Kramar N!

Grattis världens bästa pappa

Publicerad 2013-04-17 20:04:42 i Allmänt,

Idag fyller bästa pappan på denna jord år. Grattis till honom. Min pappi som finns där för mig i alla lägen. Jag älskar dig pappi!
 
Har bakat 2 kvällar i rad. Blev mini-biskvier, brysselkex, kokos kladdkaka och sega chokladmuffins. 
Tårtan hade min syster vunnit för att min famma hade skickat in något så hon vann den. Då passade den bra nu till pappas födelsedag. 
Säg till om ni vill ha recept på något. Kramar N!

Tjuvkik

Publicerad 2013-04-16 19:37:18 i Allmänt,

 Det tog mig EN timme att spela in en video som jag inte gjorde bort mig i eller började skratta i. När jag nu klarade det så gick det inte att ladda upp videon för att den var för stor. Så här får ni en liten tjuvkik och imorgon får ni hela videon så ska jag försöka prata ännu snabbare. Kramar N! 

Första...

Publicerad 2013-04-16 18:08:35 i Allmänt,

Om någon timme kommer mitt första videoinlägg publiceras. Nämligen mitt tal som jag höll på svenska nationella. Innan jag åkte till Egypten så publicerade jag ett inlägg där jag sjöng. Men det fungerade inte, slutade att fungerade helt och hållet. Ni kommer få ett nytt, men inte på ett tag. Ska ha med gitarren denna gång. :) 

Nutella pannkakor

Publicerad 2013-04-16 17:52:13 i Allmänt,

Åt lite nutella pannkakor nyss, första gången jag smakade nutella. Det var jättegott, men nu är jag så mätt så nu blev det mindre gott. :) Jag fick rätt kommentar om vad jag bakar. Bakar nämnligen chokladbiskvier. :) 

Fråga till er..

Publicerad 2013-04-15 22:31:48 i Allmänt,

Godmorgon, jag hade ju mitt nationella tal i svenska i fredags och jag undrar om ni vill ha ett videoinlägg när jag håller tal för er? I såna fall tar jag med mig mitt tal hem och så får ni antagligen redan videon imorgon. Kommentera vad ni vill. :) Kramar

Recept på Amerikansk hallonpaj

Publicerad 2013-04-15 19:10:06 i Allmänt,

Ingredienser: 
 
Hallon (så att det täcker botten på en ungsform)
Potatismjöl och socker till hallonen
2 ½ dl vetemjöl
2 ½ dl socker 
1 tsk bakpulver 
½ tsk salt 
1 ägg
100 g smör
 
Gör såhär:
1. smörj en form och häll i frusna hallon så att det täcker botten. 
2. strö över ca ½ dl socker på hallonen och 1 ½ msk potatismjöl.
3. ställ in det i ugnen medans du gör i ordning självaste smeten (ca 10 min)
4. blanda torra ingredienserna med varandra
5 smält smör, låt svalna
6. vispa ägget, blanda ihop allting
7. montera smeten över hallonen 
8. in i ugnen i ca 20-30 min på 200 grader (ha koll, ska stå inne till gyllenbrun färg).
 
Lycka till!
 
 
 
 
 

Lätt frulle

Publicerad 2013-04-15 07:06:40 i Allmänt,

Godmorgon, åt precis frukost. Blev bara en liten frukost idag; naturell yoghurt med skivad banan och cornflakes samt ett ägg. Ska börja göra mig i ordning för skolan. Ha en fin dag, kramar N! 
Idag ville min bebis vara med på kort, eller bara lukta lite på min frukost. Så därför får ni lite många bilder. 

Ur häftig tjej

Publicerad 2013-04-14 17:34:28 i Allmänt,

Hej alla kära. Sen klockan tre har jag umgåtts med en tjej som heter Lisa. Vi kände varandra inte, utan jag bestämde mig för att jag ville lära känna henne, så jag tog kontakten med henne och frågade om vi skulle hitta på något. Så vi har umgåtts i eftermiddags. Jag säger bara, jag önskar att jag kunde dela med mig av hennes glädje till er. Vilken glad tjej! Jag skrattade nog hela tiden, förutom när vi pratade om döden, men annars, haha. Vi gick på promenad i solen, hur mysigt som helst. Sen köpte vi mjukglass. Haft en jättetrevlig eftermiddag, med en jätteball tjej. 
Tack Lisa! :) 
Lisa hittade en lyckokrona mitt i skogen, sen fick jag den av henne. Så gulligt!

Ord

Publicerad 2013-04-14 13:15:00 i Allmänt,

Ord kan både vara väldigt vackra och riktigt elaka. Men nu tänker vi på vackra ord i detta inlägg. Det är viktigt att dela med sig av sina vackra ord. Tycker man att någon har en jättefin tröja på, ta modet och säg det till henne eller honom. Det kan göra så himla mycket. Jag önskar att jag vore mer så. Mer framåt  mot personer som jag inte känner. Men mot mina nära och kära har jag inga som helst problem att säga komplimanger och sånt. Säger det flera gånger om dagen. Älskar att göra andra glada och veta att jag är själet till varför dem har ett leende på läpparna. Idag innan jag åkte hem så gick mommo ut och startade bilen och då passade jag på att skriva några vackra ord till henne. Vilket jag brukar göra, sen lägga dem lapparna på olika ställen. Idag blev det orden "Du är bäst, jag älskar dig mommo". 

Min helg hos mommo

Publicerad 2013-04-14 13:09:00 i Allmänt,

När jag kom till mommo i fredagskväll så myste vi framför tv:n och fikade lite. I lördags så gjorde vi rent för hästarna, hälsade på min moffa, åkte till stan på kyrkogården och satte jättefina blommor vid alla änglar. Sen åkte vi ut till min gammelmoffa som är 91 år i år, vilken gubbe! Så underbar och pigg. Vi hade köpt med oss fika så vi fikade lite och pratade massor. Synd att inte Gunnel (gammelmoffas sambo) var hemma, skulle varit kul att träffa henne också. Påvägen hem så åkte vi förbi en pizzeria och köpte med oss 2 pizzor hem. Kollade lite på fångarna på fortet och idag så var det solsken och 10 grader så jag har hjälpt till lite i trädgården och sen tog vi fikastund ute. Underbart. Min helg har varit riktigt bra! Min mommo är bäst. 

I fredags

Publicerad 2013-04-14 12:59:00 i Allmänt,

Hej, nu är jag hemma igen. Berättar om min fina helg hos mommo i ett annat inlägg. Nu ska jag berätta om min fredag med Evelina. Vi möttes upp i skolan, sedan bar det av mot stan där vi kollade på kläder och även köpte. Visar i ett annat inlägg. Jag var lite borta i början av stanturen, var så hungrig. Men sen gick vi in på coop och köpte mannarisifrutti till mig, då var jag lycklig igen. Haha, sen var vi hemma vid Evelina och bakade samt planerade hennes födelsedag. Ska bli jätteroligt! Vi åt upp halva smeten av kakorna så vi var proppmätta och orkade inte äta några kakor. Smarta! Vi gick därefter ner till Kanjanas (thairestaurang) en mycket märklig restaurang men helt klart den godaste maten. Vi beställde in en hel meny för 2 som vi smaskade på. Det var nästan de godaste jag ätit i hela mitt liv. For real! Helt sjukt gott. Sen skrattade vi så man nästan fick krampar i magen, sådna vänner ska man ta vara på.  
Så för att sammanfatta denna fredag med min fina kompis: den var helt underbar!
Haha, se fiskarna bakom Evelina, dem var så jättekonstiga. Kunde inte sluta att kolla på dem. 

Borta över helgen

Publicerad 2013-04-12 19:15:44 i Allmänt,

Kommer tyvärr vara borta över helgen, ska bo hos min mommo. Umgås med henne. Bland det bästa som finns. Kommer hem på söndag och då ska jag berätta om min underbara dag med fantastiska Evelina. Haft en världsmysig fredag. Hon är så härlig, mer om det på söndag. Ha en fin helg allahopen, kram på er! :) 

Recept på krämig nyttig kladdkaka

Publicerad 2013-04-12 19:13:12 i Allmänt,

Ingredienser:
75 g smör
0.5 dl mjölk
2 ägg
0.5 dl kokosmjöl (mala mandel)
o,25 dl kakao
3 msk sukrin
0,5 tsk stevia strö
1 tsk vaniljpulver (inte vaniljsocker)
 
Gör såhär: 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smör och häll i en bunke, blanda ner ägg och mjölk och rör om. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten. Smörj en liten form och häll i blandningen. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min. Servera med hallon, kokos och självklart grädde. :) 
 
Lycka till!

Tonights dinner

Publicerad 2013-04-11 20:14:00 i Matlagning,

Älskar att testa nya kominationer. Ikväll efter träningen blev det smörstekta kantareller och formade stekta ägg med knäckemacka och makrill. 

Toast

Publicerad 2013-04-11 20:10:00 i Matlagning,

Häromdagen åt familjen hamburgare, och jag gillar inte hamburgare hemma så jag gjorde toast med varm kakaomjölk och massa grädde.

SJU KOMMA 2 KILOMETER

Publicerad 2013-04-11 19:33:00 i träning,

Jag upprepar, 7,2 km. Så långt sprang jag i eftermiddags, på en bra tid, i samma tempo och md inget stopp. SÅ jäkla nöjd och stolt över mig själv. BRA jobbat Nellie! Det är det längsta jag någonsin sprungit, mitt rekord. Jag fick sådna otroliga krampar och smärtor i magen när jag nästan var hemma, men jag kämpade emot dem och tog mig hem. Jag tänkte verkligen inte ge upp. Det gör jag aldrig när jag är ute och springer, har jag gett mig in på det så ska jag ta mig hela vägen hem, om det är så att jag ska krypa.

Sorry

Publicerad 2013-04-11 19:29:21 i Allmänt,

Ledsen för min urdåliga uppdatering som varat enda sen jag kom hem från Egypten. Känns som att jag har så himla mycket att göra samtidigt som jag inte har det. Men jag ska komma tillbaka nu och blogga mer. Det ska faktiskt bli kul. Säg till om ni vill att jag ska blogga om något särskillt. Kram! 

Tough day

Publicerad 2013-04-10 15:43:42 i Allmänt,

Hej på er! Igår bloggade jag ingenting, jag var i stan hela dagen och kom hem halv 10 på kvällen. Var en jobbig dag igår, skolan hade minnesstund för en väldigt omtyckt kille som precis gott bort. Så sjukt.
Men dagen blev bättre efter det då jag var med min underbara vän Amanda hela eftermiddagen och kvällen. Vi gick ner till hamnen och åt gratis B&J glass, gratis är gott. Sen köpte vi sallad som man kan plocka ihop själv och satte oss i staden och åt, pratade och bara myste. Därefter gick vi och kollade på finaste Evelina när hon och hennes band hade uppträdande. Så coolt och häftigt band. 

Dinner for tonight

Publicerad 2013-04-08 20:23:22 i Allmänt,

Godaste jag ätit på länge! Stark mat är min grej, utländsk mat är också min grej. 
Ikväll kom mamma och pappa hem med thaimat, mums! 

Kommentera

Publicerad 2013-04-08 19:23:47 i Allmänt,

Kommentera mer, det behövs för att göra mig mer peppad på att blogga. Kommentera vad som helst, om ni vill att något ska förbättras eller vad som helst. Uppskattar alla era kommentarer och svarar alltid. 
Om nu undrar något så är det bara att fråga. 
Kramar N!

...

Publicerad 2013-04-08 17:56:34 i Allmänt,

Summer nights
 

Något sjukt snyggt när man är brun är vita byxor.
Kläderna på detta collage kommer jag bära en varm sommarkväll denna sommar
Så fort solen går ner så är det bara att sätta på sig svarta HOMIES tröjan över det vita snygga linnet
Jag har svårt att bära klackar, när jag är så lång, men i sommar ska jag köpa mig ett par i lagom höjd
 

Anderssons

Publicerad 2013-04-08 16:46:00 i Allmänt,

Innan vi skulle flyga till Egypten så skulle vi äta frukost på Arlanda. Vi hittade den perfekta frukostserveringen, den hette "Anderssons". Vi var ju bara tvungna att äta där. Det levde upp till det perfekta namnet också, frukosten var SÅ god. Fräsch och jättegod.

Utbrott är tillåtna

Publicerad 2013-04-08 16:31:00 i Allmänt,

God eftermiddag! Ja, igår var ingen höjdar dag kan jag ju säga direkt. Var så arg och nere. Men idag är jag glad precis som vanligt. Har bara sovit 2 h inatt och jag har varit glad ändå. Fått komplimanger om att "hur kan du vara så glad när du knappt sovit någonting?". Tar igen den gladheten jag missade igår helt enkelt. Skrev klart mitt tal inatt när jag ändå var uppe, blev jättedåligt. Men nu struntar jag i det och kör bara. Hur har eran dag varit? Hoppas den varit bra. 
Kramar N! 

everything goes wrong

Publicerad 2013-04-07 18:49:51 i Allmänt,

Så känner jag nu. Allt känns bara så himla värdelöst och jag känner mig värdelös. Livet suger just nu och jag vill bara gräva ner mig själv. Jag är så himla arg, deppig och fullkommligt svidig. Allt jag rör vid går sönder och allt jag gör blir fel. 
Lagade kvällsmaten. Blev äckligt, torrt, fult och upplägget var skit fult för det gick inte att skära pajj'veln!!!!

5 laxar i en laxask

Publicerad 2013-04-07 13:28:00 i Allmänt, Matlagning,

Fick en kommentar om att lax är så bra eftersom man kan variera det så mycket och jag säger helt klart samma sak. Man kan göra hur många olika rätter som helst med lax. Det är heller inte tråkigt att tillaga eftersom man kan göra det på flera sätt och sen att man anpassar sig ju till den rätten man ska ha lax i/till. En perfekt stekt laxbit skall vara precis som en torskrygg. När man sätter gaffeln i en så ska den liksom dela upp sig och ramla i sär i sina lager. Svårt att förklara.
Här är några av alla laxrätter man kan göra:
  • laxpasta 
  • stekt lax med tillbehör
  • pestobakad lax
  • parmalindad lax
  • foliebakad lax 
  • grillad lax
  • ungsbakad lax
  • laxsoppa
  • varmrökt lax
  • kallrökt lax 

Morgonpromenad

Publicerad 2013-04-07 09:45:00 i träning,

Godmorgon, nu blir det morgonpromenad med mamma och lillasyster samt Rauka (grannhunden). Sedan ska jag faktiskt ut på en löprunda, var så nöjd igår så ska se hur långt jag orkar idag.
Ha en fin dag! 
Kramar N! 
Nöjd tjej efter springturen igår. 

Frozen yoghurt - recept

Publicerad 2013-04-07 09:43:00 i Bakning,

4 personer 
Du behöver små plasttallrikar (ta det som du har hemma bara)
 
Ingredienser: 
8 msk blandade bär 
nästan hela förpackningen av turkiskyoghurten
valfritt mycket kokos
1 hel vaniljstång (skrapa ur innehållet)
Blanda omkring och lägg upp i 4 portionsskålar och ställ i frysen i ca 2 h. 
Servera med ringlad honung och bär. 
 
Supergott och supernyttigt. 
Tips: mixa bären som ni har i yoghurten, blir lite slätare och godare.
 
Mina små frozen yoghurtar blev krämiga inuti, jättegott.

Run for your life

Publicerad 2013-04-06 19:16:00 i träning,

Passande rubrik. Idag var jag ute och sprang. Jättenöjd faktiskt. Blev 5.6 km alltså en halv mil. Känns riktigt bra, då det blev en bra tid. Till sommaren har jag som en dröm och ett mål att kunna springa 1 mil. Idag sprang jag nästan mestadels vid havet, dvs genom sand och sen i skogen då det var snö och lera. Så för att sammanfatta detta så har det varit tungt att springa idag. Fick håll i början, men jag stannade inte en enda gång. På hemvägen så drog jag på ordentligt. Duktigt. 
Spelade tennis mot planket idag, vilket innebar att jag skulle få bollen studsande mot planket, men min rullade under istället.

Frozen yoghurt

Publicerad 2013-04-06 18:56:09 i Allmänt,

Igår var jag och 3 fina vänner vid glassmagasinet. Det har precis öppnat så vi var ju bara tvungna att gå dit. Jag tog hallon & saltlakrits, honung & saffran och duche de leche. Amanda tog frozen yoghurt och jag smakade på den, den var jättegod. Så idag kände jag för att göra en egen frozen yoghurt glass. Den står just nu i frysen. Jag gick inte efter något recept utan jag var i affären och köpte det jag ville ha i sen slängde jag lite av varje och sen får vi se hur resultatet blir. :) 

think too much

Publicerad 2013-04-05 20:00:52 i Allmänt,

Hej, jag sitter just nu ute och myser i stugan. Ser lite tv och gäspar emellanåt. Ikväll blir det att bada bastu och se tv. Jag behöver skriva mitt svenska tal, men det får vänta. Haha. Men för att leva upp till rubriken, jag tänker för mycket. Hela tiden, på allting. Övertänker och det blir överjobbigt. 
 

Mys

Publicerad 2013-04-04 21:37:02 i Allmänt,

Imorgon blir det att åka till sommarstugan, (åretrunt stugan) med min familj. Ska bara ta det lugnt i helgen och mysa samt sova och promenera. Låter som en skön helg enligt mig. Däremot måste jag skriva klart mitt svenskatal som jag ska hålla nästa vecka. Jag tycker verkligen inte om att stå framför hela klassen och redovisa, det gör mig nervös. Men nu ska vi bara hålla tal för halva klassen, men detta gör mig så mycket mer nervösare då det är nationellatalet och sen måste man kunna nästan allt utantill. Så jag ska försöka lära mig det utantill i helgen. 
Nu ska jag sova iaf, godnatt på er. 
Kramar N!

Maybe time to go to the gym?

Publicerad 2013-04-04 18:07:00 i resor, träning,

Jajjamensan, nu är det dags. Nästa vecka köper jag gymkort och börjar ett lite annorlundare liv. Ska bli jättekul, är verkligen sjukt taggad. Vill ni följa det också eller är ni nöjda med det som är nu? 
Bild från stranden i Egypten! 

Rädsla

Publicerad 2013-04-03 20:40:17 i Allmänt,

Saker jag är rädd för...
  • spöken 
  • mörker 
  • trånga utrymmen 
  • toaletter 
  • duschar 
  • badkar 
  • plogbilar
  • döden 
  • mig själv
  • framtiden
  • svarta hål
Jag tror faktiskt på spöken, eftersom jag flera gånger fått det bevisat
Jag är mörkrädd. Så fort jag släcker i mitt rum innan jag ska gå och lägga mig så blir jag rädd
Riktigt trånga utrymmen där man känner sig instängd och verkligen inte kan sträcka på sig, gör mig rädd
Jag är jätterädd för toaletter, speciellt för okända, dvs hemma hos andra och jag kan få mardrömmar om toaletterna på Gotlandbåten och flygen. Får rysningar bara jag tänker på det. 
Duschar, usch. Rädd att duschkranens vattensil ska hoppa av och sen att det ska vara jätteäckligt innanför. Typ ett svart hål som det forsar ut vatten ifrån. 
I badkaren, där vattnet rinner ut. Hatar dem hålen. 
Plogbilar är så stora, högljuda och obehagliga.
Döden, jag är jätterädd för döden. Att den ska inträffa bara helt plötsligt. Vad händer efter döden då? 
Jag är rädd för mig själv, jag vet att jag bara kan gå från en sak till en annan utan problem. Vilket gör mig rädd. När jag verkligen har bestämt mig för något och sen blir det inte av. 
Framtiden, ser den ljus ut? Kommer jag ha uppnått några av mina drömmar? Kommer jag få jobba med det jag vill och leva som jag vill. Kommer jag kunna få barn? 
Svarta hål, jag hatar hål. 
 

Tips...

Publicerad 2013-04-03 18:51:53 i Allmänt,

Något väldigt nyttigt och FÖR gott som går att äta till frukost, mellanmål, lunch och middag är...
s.m.o.o.t.h.i.e!! Går att göra på alla olika sätt. Själv så är jag lite smått förälskad i smoothies. Går att göra dem på alla möjliga sätt med alla möjliga ingredienser. En sort jag brukar göra är hallon och banan smoothie. 
Måste ha en stavmixer eller en vanlig mixer. 
Till en person:
2 bananer
1 dl hallon
ca 3 dl naturell fil (häll i mer om du vill ha lösare)
mixa och häll upp i ett gals = klart. 
Hur enkelt som helst och det är så gott. Bara ett litet tips till er, jag kan ge er fler recept på olika smaker om ni vill. 
Lycka till, kramar Nellie. 
 

Kommentar

Publicerad 2013-04-03 16:25:32 i Allmänt,

Kommentar: Varför är det bra att äta sötsaker om man tränar regelbundet? Är det något som kroppen förlorar och behöver? Kul att veta:)
 
Svar: När man har varit duktig och tränat jättebra en ganska lång tid så är det bra att ge kroppen och sig själv ett beröm genom att kanske äta någon kaka eller godisbit. Om ni är precis som jag, dvs älskar sötsaker och har svårt att motstå, när ni väl har varit duktiga att motstå ett tag så är det bra att ge sig själv en belöning som man verkligen tycker om. Någon dag i veckan som man tillåter en att äta något. Socker är inte så livsfarligt som vi tror, vi tror att det går direkt ut och sätter sig på kroppen men det går upp till hjärnan. Det är en viktig sak. Men självklart lagom med socker. :) 

Life is unfair

Publicerad 2013-04-02 20:47:00 i Allmänt,

Livet är så himla orättvist. Det känns som om någon ovanför oss pekar ut vilka som ska få leva och vilka som ska dö. Det är läskigt och väldigt obehagligt. Som jag nämnde i ett inlägg innan, det är väldigt många som har dött på senaste tiden. I min omgivning, vilket gör att man verkligen vaknar till. Det dör någon varje minut. Ibland kan jag tänka på det och säga för mig själv "precis just nu, dog någon", "precis just nu, förlorade någon en närstående". En sån himla tragisk tanke, men det är verkligheten. När en i min skola dog av en riktig skit sak så blev jag så himla arg och rörd. I skolan gjorde det ont i hela kroppen att se alla förlora en vän, klasskompis eller elev. Men när jag kom hem så brast jag ut i tårar. Det blir liksom så verkligt, att döden ligger precis bakom en. Jag är rädd för döden, har alltid varit det. Den gör en så ont. Blir ledsen bara jag pratar om den. Jag vill bara säga till er, vad ni än gör... slösa inte bort tid på något som inte är värt det. Ge er familj, vänner och släktingar den kärlek dem förtjänar. Gör aldrig något som du vet att du kommer ångra, gör saker som du blir glad av. Va med människor som gör dig glad och som får dig att le varje dag. Gör saker du tycker är värda och skaffa fina minnen för livet. Med det vill jag säga, följ dina drömmar, inget är omöjligt. 

Tips till er

Publicerad 2013-04-02 17:57:39 i Allmänt,

Sötsugna? 
Tips mot sötsug: 
  • starkt tuggummi
  • frukt tuggummi
  • äta klokt med mat varje måltid
  • vispa grädde och skära färsk frukt till (min favorit)
  • frukttallrik
  • smoothie
  • smoothiebomb
  • jordnötssmör
  • bär
  • nötter
  • ringla honung över blandade bär
Om du har bestämt dig för att inte äta något sött, ge inte upp! 
Sötsuget vill bara se dig falla, stå emot och visa att du kan äta annat som gör att sötsuget faller istället!
Om du tränar regelbundet så är det bra att ha en dag i veckan att äta någon kaka eller godisbit. 
 
Något som min kloka mommo sa "man kan äta allt, men inte alltid"
 
 

More of

Publicerad 2013-04-02 16:13:00 i resor,

Sharm el sheikh, havet var så fantastiskt. Det går verkligen inte att beskriva med ord, men det var så klart och öppet. Kristallklart och ljusblått, sådär ofattbart som man knappt ser på film liksom. Korallreven är inte att tala om. S.Å  V.A.C.K.E.R.T! Det var ett sjukt vackert undervattensliv där. Ett av världens finaste undervattensliv, inte bara enligt mig utan det är klassat som det. Första gången när jag skulle bada så sa pappa att jag skulle hoppa i först och sen sätta på mig cyklopet. Vilket var en väldigt bra idé, för man får en sån chock och panik när man ser. Det är över 10 meters djup och man ser så klart och sen var alla fiskar och korallrev precis intill en. Jag har aldrig sett koraller så jag blev nästan rädd. Om jag skulle hoppat i med cyklop före så skulle jag säkert svimmat, heöt seriöst.

Två dagar

Publicerad 2013-04-02 09:32:00 i resor,

Två dagar av min underbara vecka i Egypten så var jag jättesjuk. Vi visste inte riktigt vad det var, men det började på morgonen med magproblem och sådna otroliga smärtor. Därefter spydde jag som "jag vet inte vad". Blev rädd för att jag spydde så mycket, det fyllde en halv papperskorg och det var efter första natten och denna dag hade vi bestämt oss för att utforska Sharm el sheikh så jag ville ju inte vara kvar på hotellet bara för det. Jag satte mig på en buss och höll mamma i handen, grät och försökte få i mig vatten. När vi hoppade av på andra stoppet för att utforska det stället så tog det någon minut sen spydde jag igen. Lika mycket som första gången. En he bolagskasse spydde jag totalt. Helt sjukt, och ursäkta för detta ämne men det var en stor del av min resa. Reseledaren som var med på bussen sa att vi skulle till doktorn med mig. Så jag och pappa väntade på att vår doktors personliga chafför skulle komma. Därefter så fick jag tillslut komma till doktorn. Han undersökte mig och vi pratade sen skulle jag få medicin och sprutor. Jag låg där och hade dragit upp t-shirtens ärm och väntade på att få spruta. Då frågade jag pappa om jag ens skulle ta dem i armen och pappa skämtade och svarade "nej, du skall ta den i rumpan". Jag blev orolig och sa att han skulle vara tyst. Sen frågade jag doktorn om jag skulle ta den i armen (han pratade självklart engelska) och han bara "NO, WE TAKE IT IN THE ASS". Jag bara skrattade och tyckte han var jättekul. Men sen när han sa att jag skulle vända mig och så tyckte jag inte att det var lika roligt, kan jag ju säga. Jag fick alltså 2 sprutor i skinkan. TVÅ, I SKINKAN! 
Det var bra skit i dem kan jag säga, det tog knappt 10 min sen var jag pigg och glad igen. Åt och drack utan problem. 
Denna pudding fick resten av familjen se medans jag fick sprutor i skinkan!

One more

Publicerad 2013-04-01 18:35:00 i Allmänt,

Jättekonstiga och läskiga månader som runnit förbi mig nu. Så många som dött i min omgivning. Två st i min skola, och en från min förra skola samt en släkting (på långt håll). Vad är det som händer, det är ju sjukt obehagligt. Man har ingen aning vem som nu står på tur, lite så känns det. Döden är så hemsk. 
 
VILA I FRID.

Sharm el sheikh - en resa att komma ihåg.

Publicerad 2013-04-01 16:07:00 i resor,

Vart ska jag börja? Känns som jag varit iväg i flera veckor. Jag kan ju kanske börja med att jag haft det så otroligt bra. Jag älskar att resa och det gör mig så lycklig. Denna resa har varit bättre än bäst. Jag åkte i lördagsmorgon och kom fram vid 2. Att åka flygplan var inte lika roligt som jag minns att det var, kan jag ju säga. 5 h i trångt utrymme, inte min grej. Jag är ju lång så det var jobbigt att inte kunna sitta skönt med ordentligt benutrymme. Men jag visste ju att planet skulle ta mig till ett varmt land, så det fungerade. :) Vi kom fram till hotellet vilket var som paradiset, vi har verkligen bott i paradiset i 7 dagar. När vi hade checkat in och packat upp så gick vi till poolen. Ingen lite sådan, utan en riktigt stor och fin med bryggor över sig som man sam under. Cool, helt enkelt. Man förstod inte att man var i ett annat land förens några dagar in i veckan. Fortsättning följer...
 

T.A.C.K till...

Publicerad 2013-04-01 15:12:14 i Allmänt,

Medans jag var i Egypten så tog Amandish = Amanda hand om min blogg. Det blev så himla bra. Verkligen jättenöjd med allt. Men jag visste att hon skulle göra det bra, så jag var inte orolig. Jag lämnade mitt dagliga jobb i rätt händer. Ni verkar haft det väldigt bra med Amanda. Hon har uppdaterat er med saker som ni önskat och sen fortsätt i det spåret. Jag tycker själv att hon ska skaffa en blogg en dag, för hon är bra på att skriva och uttrycka sig. Jag vill bara säga ett jättestort tack till henne, min fina och underbara vän. Det var en kalas bra idé att hon skulle gästblogga. Om jag ska ut och resa snart igen så får hon gärna ta över. Tack igen till henne! <3
Här är snyggingen som uppdaterat er medans jag legat på stranden! 

I'm back

Publicerad 2013-04-01 15:05:14 i Allmänt,

Hej kära läsare! Nu är det Nellie som bloggar. Jag är tillbaka på ön nu (tyvärr). Landade i Sverige i lördagskväll och kom till Gotland igår. Jag har haft det så sjukt jäkla bra. Bättre än bäst, så jag är inte jätteglad över att vara hemma igen. Det är en sak som är väldigt säker iaf. Jag ska berätta om min resa så snart som möjligt. Ville bara informera er om att jag är hemma igen. Kramar på er! 

Om

Min profilbild

Nellie Andersson

Jag är en mat och bakgalen tjej på snart 17 somrar som nästan jämt är glad. Jag älskar att att få andra att le och skratta. Något som ligger mig varmt om hjärtat är mode, spela gitarr och sjunga. Här kommer jag bjuda på recept, inspiration och min vardag. Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela