styleandmode.blogg.se

Recept

Publicerad 2013-01-31 17:54:00 i Allmänt, Bakning,

Fick kommentar om att jag skulle lägga upp receptet på de små kakorna med kräm imellan!
 
Rör ihop
100 g margarin
½ dl florsocker
1 msk vaniljsocker
 
Blanda
1 1/4 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
 
Blanda sedan ut det med smörsmeten!
Rulla små små bollar av degen, ska bli ca 20 bollar.
Grädda i 175 grader, ca 10-12 min.
Lägg ihop två och två när de kallnat.
 
Citronsmörkräm
75 g smör
1 ½ dl florsocker
1 äggula
2 msk citronsaft (pressad citron eller pressad citronsaft på flaska) (smaka av om du vill ha mer eller mindre citronsmak)
 
De platta sidorna på kakorna ska bres på kräm på och sen sättas ihop med en annan platt sida. 
 
Kakorna blir supergoda och de smälter i munnen!
 
LYCKA TILL!
 

Modeveckan

Publicerad 2013-01-31 16:58:35 i Allmänt,

Ni har väl inte missat att det varit modevecka nu!?
Väldigt inne med svartblått nu och även många många ringar på fingrarna! Vilket jag tycket är grymt snyggt!

Torsdag

Publicerad 2013-01-31 16:29:34 i Allmänt,

Hej, skönt att det redan är torsdag. Vilket innebär att det är fredag imorgon, som också inebär att jag slutar 10:50. Nice. Vi har häller ingen idrott imorgon, och vi ska ut och äta lunch med hela klassen. Vilken nice dag! Idag hr jag däremot varit en jättetrött tjej, men även en glad sådan. Haha! Nu sitter jag här och skriver till er med en kaka i munnen. Gud så goda dem blev. Har svårt att ge mig själv snälla komplimanger men när det gäller bakning och matlagning så går det prima! ;)

Kakor

Publicerad 2013-01-30 21:46:50 i Allmänt,

Oj, vad kakor det blev ikväll! Kände att jag behövde baka för att bli gladare och för att jag ville fylla på frysen med kakor. Det blev en sats med kolakakor, lätta och otroligt mumsiga. Dubbelsats av chokladsnittar, enkla och jättegoda dem med. Sen en jättemysig kaka, haha som bara smälter i munnen. Ser ut som macarons, men det är det icke!

Massor med kakbak

Publicerad 2013-01-30 18:22:00 i Allmänt,

Dålig uppdatering idag, varit en tung dag. Men bakning gör mig så glad?
Har bakat 2 sorters kakor nu och det blir nog snart ännu en till kaksort. Drömmer mig bort och går verkligen in för det jag gör när jag håller på med baking. Det är min sak.
Bilder kommer senare!
Kramar N!
Bjuder på en "gammal" bild sålänge! En pyjamas tjej!

Dinner

Publicerad 2013-01-29 18:44:19 i Allmänt,

Jag lagade middagen ikväll. Blev kyckling med vitlöksaioli och morötter och lök i ugn samt egen klyftpotatis. Blev gottigottgott! :)

Letters to Juliet

Publicerad 2013-01-29 10:44:37 i Allmänt,

Att jag inte sett denna underbara film förens nu? Jag blev ju helt kär i den. Vågade mig på en ny film, haha. Den var helt as grym. Om ni inte sett Letters to Juliet, se den!

Pannkakor

Publicerad 2013-01-29 09:36:57 i Allmänt,

Godmorgon, jag är hemma idag med. Är ännu sjuk. Skönt att vara hemma men man vill inte vara borta för länge från skolan då man missar mycket. Jag vaknade kl 6 imorse. Sen dess har jag sett en  halv film, lagat pannkakor och ätit pannkakor. Kul att inte kunna sova om när man har chansen. :(

Pavlova med halloncurd

Publicerad 2013-01-28 19:33:22 i Allmänt,

Tidigare idag, bakade jag pavlova. En efterrätt skulle man nog kunna kalla det.
Pavlova består av en marängbotten fylld med en curd och sen toppad med grädde och frukt.
I det orginala receptet så är det en lime och passioncurd men vi hade inte det hemma så jag gjorde en halloncurd. Halloncurd har jag aldrig hört talas om innan utan det var bara något jag improviserade idag. Den blev jättebra och det blev även hela pavlovan, sen om man tar en tugga så hittar man gömman med halloncurden! Supergott!! ;)
Recept?

Rastlös

Publicerad 2013-01-28 13:23:04 i Allmänt,

Efter att ha tagit det lugnt hela förmiddagen och sett film så håller jag på att bakar nu. Ni får se senare vad det blir! :) Jag såg filmen the last song! Sett den förut men den är så himla bra, en riktig kärleks och gråtfilm! :') Förut gillade jag att se nya filmer hela tiden men nu blir jag så besviken och arg om jag ser en ny film som är dålig så jag har börjat sett samma filmer istället. Då vet man ju att man inte blir besviken. Fast det kan ju bli lite halft tråkigt. :)

28/1-13

Publicerad 2013-01-28 09:22:41 i Allmänt,

Godmorgon! Idag är det en förkyld Nellie som skriver. Är hemma idag och har tagit en liten sovmorgon med. Idag blir det en lugn dag, kolla lite gossip girl blir det nog! ;)
Kramar N!

Vinter/vår

Publicerad 2013-01-27 19:53:00 i Allmänt,

 
Untitled #3
 
Collage by me!
Något jag kommer vilja bära i vår är denna kombonering.
Precis när vintern smällt bort och i början på våren. ;)

Surdegsbrödet

Publicerad 2013-01-27 18:44:17 i Allmänt,

Fick kommentar om hur man gjorde surdegsbrödet.
Jag och Vanessa ville testa på en ny sak så vi köpte en burk med färdig smörja i och sen finns det recept i botten som man kan gå efter. Det blev supergott. Så testa det om ni vill pröva något nytt!
 
 
 
 

NY header

Publicerad 2013-01-27 17:47:44 i Allmänt,

Bilderna från helgen kom till stor nytta då jag bestämde mig för att göra en header i bildspel. Det blev faktiskt riktigt bra. Håller ännu på att fixar lite men slutresultatet blir nog kanon. :)

27/1-13

Publicerad 2013-01-27 11:25:00 i Allmänt,

Godmorgon! Imorse blev det en morgonpromenad vid vattnet. Vanessa ville att jag skulle få se istapparna. De var väääldigt stora. De gick längs bergväggen enda ner till marken. Så jäkla vackert, riktigt coolt. Här får ni bara en liten sneak peak!! Kommer mer sen.

Idag

Publicerad 2013-01-26 19:49:45 i Allmänt,

Idag har jag och Vanessa varit ute och fotat i typ 2 h. Vi åkte in till staden och tog i fina gränder. Blev fina bilder. Sen åt vi mat i stan och därefter åkte vi hem och lagade skaldjursoppa med saffran. Nu blir det filmkväll och tjejkväll. Ha en bra lördag. Kramar N!
Ett litet smakprov här.
Mer bilder imorgon!

surdegsbröd

Publicerad 2013-01-26 09:37:24 i Allmänt, Bakning,

Godmorgon! Vi har precis ätit frukost. Det blev nybakat bröd som jag och Vanessa förberedde redan igår då det fick jäsa hela natten. Det blev supergott! :)

träning

Publicerad 2013-01-25 18:58:17 i Allmänt,

Vi bestämde oss lite spontant att gå på ett tränings pass. Det var öppet hus så det var bara att droppa in. Vi gick på ett danspass. Haha, det var superkul, bra fart och en sjukt bra ledare. Så det var väldigt skoj. :) 
(gammal bild)

Vid Vanessa

Publicerad 2013-01-25 15:12:05 i Allmänt,

Hej, jag slutade kl 10:50 idag, precis som alla andra fredagar. Skönt som fanken. Sen dess har jag varit med Vanessa, och vi har handlat och varit och ätit mat mm. :) ikväll står vi för matlagningen, superroligt!! Mer om det senare. Har ni haft en bra dag? 
Kramar N! 

En helg vid...

Publicerad 2013-01-25 11:20:00 i Allmänt,

Vanessa!!
Ingen spontan sak denna gång, utan hon frågade redan i måndags. Så helgen kommer jag spendera vid och med Vanessa. Fina vänn! Det ska bli jättekul. Kameran är med så ni får några fina bilder, förhoppningsvis. Kul att både jag och Vanessa bloggar och då blir det lätt att ger er en uppdatering. :)
Vi hörs snart igen! Ha en bra fredag kära läsare.
Kramar N!

Mer av...

Publicerad 2013-01-24 21:09:02 i Allmänt,

Fick kommentarerna mer matlagning och bakning. Då blir de det! Kul att ni gillar att läsa och se bilder om vad jag lagar och bakar. För bakning och matlagning är ju en stor del av min vardag. Jag älskar det. Kul att skapa något eget. Jag har alltid haft intresse för att laga mat och baka. Har alltid varit med mamma i köket och hjälpt till med maten mm. Gillade hur man kunde slänga ner olika ingredienser i en bunke och att det tillslut kunde bli en smet. Det är häfigt, haha! Vad roligt att jag fick de kommentarerna jag fick för då kan jag blogga ännu mer om just detta. :)
 
Saker jag skapat!

Fråga till er

Publicerad 2013-01-24 17:09:48 i Allmänt,

Hej, jag har en fråga till er. Min blogg är ju väldigt bred. Jag bloggar om min vardag, om bakning och om matlagning samt mode. Så frågan är vad ni tycker jag ska inrikta mig mer på? Är den bra som den är eller vill ni ha mer av något? Säg gärna vad ni tycker. Kramar N!

Mellis

Publicerad 2013-01-24 16:28:00 i Allmänt,

Gud, idag var jag hungrig när jag kom hem från skolan. Så jag har precis fixat mellis. Blev fil med hallon, banan, russin och flingor i. ASgott! :) Bra blandning. Idag har det varit en lång skoldag. Men den har varit helt okej. Var däremot helt slut på sista lektionen. Ikväll blir det mys och fika med semla (lät nästan som om jag skulle fika med någon som hette Semla). Blev bara så där jättesugen på semla idag (HAHA, semla är ingen person!!). Gud, vad jag var sugen på det och jag skickade sms till mamma att hon skulle köpa hem semlor, sen skickade jag ett till om att jag ville baka semlor istället men då skrev hon att hon redan hade köpt. Så himla gott! :) Jag som är ett gräddfreak.

24/1-13

Publicerad 2013-01-24 10:19:00 i Allmänt,

Godmorgon. Här sitter en pigg, glad och hungrig tjej som väntar på att matsalen ska öppna så att man kan få lite energi innan spanskan. Ville bara säga hej, hörs sen. 

Du är unik

Publicerad 2013-01-23 20:21:11 i Allmänt,

Sitter och läser Sofis mode och ser denna bild. Jag blir nästan helt överlycklig. Jag blev väldigt chockad däremot. De har inte redigerat henne helt, alltså inte gjort henne till en "perfekt" människa. Så häftigt. Hon har en finne i panna, hon är torr på ena sidan näsan, hon har en röd prick över läppen och de har inte tagit bort de svarta smutset från sminket vid tårkanalen. En sådan här bild har jag nog aldrig sett i en modetidning förut. Det är ju nästan ett mirakel. Ingen männsika på denna jord är perfekt. Ordet perfekt finns inte ens. Alla är unika på sina egna sätt, varje männsika är betydelsefull och meningsfull. Alla tidningar gör fel i dagens samhälle. De ger en fel uppfattning om verkligheten. För verkligheten ser inte ut så. Nästan allt är redigerat och det är så himla fel. Det går inte att beskriva hur fel tidningarna gör och även tv-reklamer mm. Tillexempel på en för och efterbild på en reklam som tar bort rynkor. Förebilden har hon inget smink, ser jättetrött ut och ler ingenting. På efterbilden är hon helt täckt med smink och ser pigg ut och har ett stort leende på läpparna. Det är inte rätt, det är inte så det ska vara. Jag tror det allra främst är tjejer som tar så illa upp, de ser en bild från en tidning på en kropp dem vill ha.  Men det är omöjligt att se ut precis som någon annan, alla har olika kroppsformar. Världen är verkligen upp och ner. Jämför dig inte med andra. Ett orginal är mer värt än en kopia.

the notebook

Publicerad 2013-01-23 18:58:31 i Allmänt,

Jag är helt tokig i kärleksfilmer, man blir ju så glad av dem. :)
Man vet egentligen vad som kommer hända i varje film för det börjar och slutar nästan alltid lika dant i alla filmer. Ikväll såg jag The Notebook. Väldigt fin film, blev en gråt film. Haha, lite sorlig sådär. Om ni inte sett den och ni gillar kärleksfilmer precis som jag så är det ett tips att se den.

outfit

Publicerad 2013-01-23 16:31:02 i Allmänt,

Så här såg jag ut idag, hade däremot nedsläppt hår menmen. Tog snabba mobilbilder då jag alltid byter om så fort jag kommer hem. Byter till pyjamas och kryper alltid ner i sängen. Mys. Första bilden är på två taggade tjejer som skulle ha matteprov :) .
 

Onsdag

Publicerad 2013-01-23 16:24:00 i Allmänt,

Oj, vilken dag. Haha. Haft de ämnen som jag är mest dålig i. Både engelska och sedan matteprov. Sen skulle jag åka buss hem och den gick 14:40 från busstationen och jag gick från skolan kl 14:35. Jag fick KUTA hela vägen. Sen ser jag bussen stå på sin vanliga plats och då saktar jag ner, dum som jag är och sen var det bara att börja kuta igen då jag ser att den kör iväg. HAHA, jag ba NEEEEEJ, men som tur va, var det lite trafik och sen såg min bror (som satt på bussen) mig och sa till busschaffören. Oj, har aldrig i hela mitt liv sprungit så fort, kommer säkert bli sjuk imorgon eftersom det var iskallt ute och jag bara kände hur det drog i halsen. Här har ni min dag i en kort sammanfattning. :) Hoppas eran har varit bättre. Bilden ovan är på mitt mellis som jag åt när jag kom hem, blev en smoothie. :)

23/1-13

Publicerad 2013-01-23 07:44:00 i Allmänt,

STOR och viktig dag idag!
Godmorgon!
Idag har jag omprov i matte på procent avsnittet.
Tyckte det var JÄTTEsvårt förut men nu efter att ha pluggat i en veckas tid så fattar jag.
Det finns ingen bättre känsla än att det går så jäkla bra i sitt hat ämne.
Så fort jag får rätt på ett tal så hoppar jag omkring och skriker.
Haha, inget överdrivet tyvärr, även om jag önskade det, utan jag gör det.
Sen kommer nästa tal och det går dåligt, då typ börjar jag och gråta, ja, där överdrev jag som tur var.
Men jag börjar nästan gråta, känns så hopplöst liksom.
Haha. :)
Om det går så bra som det gick att plugga igårkväll så kommer jag ju lätt att klara av matteprovet idag.
Detta klarar jag, tro och håll tummarna för mig nu.
Tack.
Kramar N!

Godnatt

Publicerad 2013-01-22 20:48:57 i Allmänt,

Säger godnatt till er nu.
Måste hålla på med matte ikväll. :(
Godnatt på er och sovgott.
Kul att det har blivit fler som läser min blogg.
Kramar N!

Pluggmusik

Publicerad 2013-01-22 19:28:12 i Allmänt,

Bästa pluggmuskien någonsin.
Tar aldrig slut, haha.
Man slipper byta låt hela tiden liksom.
 

Want

Publicerad 2013-01-22 16:11:00 i Allmänt,

Untitled #2
 
Detta är något jag vill bära i vår.
Ray-ban är något jag absolut tänker köpa, så snyggt.
Men vet inte vilka par som är snyggast, så kommentera gärna vilka ni tkr.
Tänk er en oversize jeansjacka med en svart hoddie eller en svart stickad tröja under och en snygg stilren klocka på armen, en svart hatt på huvudet, coola skinnhandskar, svarta tajta jeans eller svarta kostymbyxor och sen ray-ban på! Herre min gud vad snyggt!
 

recept

Publicerad 2013-01-22 15:43:00 i Allmänt,

Fick en kommentar om vad receptet var på mina muffins.
 
Nyttigare hallonmuffins
 
Ingredienser
50 g Arla smör
3 ägg
1,5 dl stevia (nyttigare socker)
1 dl mjölk
4 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
1 dl hallon
Om du gillar nötter som jag gör, så kan du hacka ner lite hasselnötter eller valnötter.
 
Sätt ugnen på 225°. Sätt ut pappersformar på en plåt. Smält smöret. Vispa ägg och "socker" pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda grahamsmjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Tillsätt hallonen. Klicka ut smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen ca 20 min för stora och ca 12 min för normalstora. Låt muffinsen svalna. Garnera med spritsad grädde, då det blir mer fint. Mer som en bakelse. :) 
 
Lycka till.
Kramar N!
Recept och bild by me!

22/1-13

Publicerad 2013-01-22 08:46:00 i Allmänt,

Godmorgon, jaha. Nu var snart denna månad slut. Går så fort. Jag tror jag börjar få en liten ålderskris. Men bara en liten. Haha. Känner bara att snart är jag 18, vilket jag har längtat SÅ jäkla mycket till, eftersom det är den bästa åldern enligt mig. Man blir liksom vuxen. Sen innan jag hunnit tänkt att jag är 18 så är jag väl 30 eller något. Haha, aa ni hör ju. Ålderskris när man är 16 låter bra. Jättebra.
(Vilken bassande bild, hahah!!)

Muffins i ugnen

Publicerad 2013-01-21 17:57:46 i Allmänt,

Kände för att baka muffins ikväll. Gjorde ett eget recept och körde på det jag ville ha i. Nyttigare hallonmuffins. Gott! Får se hur dem blir med grädde till. Måste ju självklart ha grädde till. :)

Top model Sverige

Publicerad 2013-01-21 16:43:10 i Allmänt,

JAG TROR JAG AVLIDER. För att göra min måndag 10 000 gånger bättre så visas ju Top model Sverige på trean ikväll kl 21. Missa INTE det!! Hur bra kan en måndag bli egentligen! Som jag längtat tills detta program skulle börja.

Happy

Publicerad 2013-01-21 16:38:24 i Allmänt,

Jag känner mig superduper glad idag.. Väldigt skön känsla. Jag lär få magrutor imorgon för jag skrattade typ hela dagen i skolan. I biblioteket med fina vänner, då vi satt och pratade pinsamma händelser. Sen skrattade jag mycket på engelska lektionen och även på spanska lektionen. Haha, vad händer? På bussen hem, haha bästa bussresan ever. Jag och min kompis Hanna satt och hade värsta konstiga disskutionen typ, Stackars de som var med på bussen för vi typ skrek. Så för att sammanfatta min dag så har den varit den bästa måndagen på väldigt länge, kanske bästa måndagen ever. ;)
Älskar mina vänner! <3
 

skola

Publicerad 2013-01-21 11:37:15 i Allmänt,

Goddag! Sitter i skolan nu, började tio idag så morgon började med inriktningsinformation. Jag går ju i ettan på gymnasiet och nu börjar det bli dags för att välja inriktning till tvåan. Jag var 100 procent säker på att jag skulle gå beteende men nu är jag 100 procent säker på att jag ska gå media. Lät så mkt roligare och jag är väldigt intresserad av hur film görs och jag tkr ju det är jättekul att fota mm. Så jag har bestämt mig nu. Även fast det låter intressant om människans beteende. Nej, jag ser verkligen fram emot att börja tvåan nu. Vill bara säga tack till den som frågade mig här på bloggen om vad mitt favorit ämne är, för det fick mig att fatta att beteende inte kommer bli den linje jag vill gå. <3 

Mitt rum

Publicerad 2013-01-20 16:36:42 i Allmänt,

Nu, till den stackare som har gått och väntat hela veckan på detta. Haha ;)
Jag gillar mitt rum, så glad över att jag valde vitt på väggarna då jag kan ha vilka färger jag vill i mitt rum. Snyggt och fräscht med vitt. Mitt rum är ganska stort, medelstort skulle jag vilja säga, beror ju självklart på vad man jämnför med. ;) Som ni ser på min dörr så har min syster pyntat den med en teckning hon målat. Den är det mest värdefulla som finns i mitt rum. Som ni också ser så har jag mitt stativ till kameran i ett hörn, idag använde jag det till en ljuslyktehängare, ;) Funkar det med. Jag har även 5 garderober med 5 överluckor. Får plats med mkt där inne. :) Något som jag verkligen skulle kunna tänka mig att jobba med när jag blir äldre är inredare. Tycker det är superkul att inreda. När jag var i stan igår så gick jag in på Åhlens och gick ner till inredningsavdelningen, kändes typ som man var i himmelriket. Gick och skrattade typ. Haha, tror det väntar en stor förändring med mitt rum snart. KUL!
(blev ganska dåliga bilder, för att jag valde att inte ha på blixten. Det förstör ju den mysiga känslan)

Efterrätt från igår

Publicerad 2013-01-20 12:02:00 i Allmänt,

Gjorde en efterrätt igår med hallon som botten, jordnötsmörslager uppepå och sen en yta med chokladtäcke på, lite kokos som topping. Sen hade jag ju bakat den där LCHF- kladdkakan häromdagen som jag använde till denna dessert. Supergott.

Brunch

Publicerad 2013-01-20 11:43:48 i Allmänt,

Blev en jättegod brunch med nybakta scones och fruktfyllda amerikanska pannkakor med hallon, choklad och honung till.

20/1-13

Publicerad 2013-01-20 10:02:27 i Allmänt,

Godmorgon, här är frukosten i högsta hugg. Blir lättare och rättare sagt en brunch. Älskar brunch. Blir scones och amerikanska pannkakor. Gottigt. :) Idag blir det en bild dag. Både bilder på mitt rum, en efterrätt jag gjorde igår och brunchen som är på gång nu.
Jag och systerryster igår. <3

Lördagsmys

Publicerad 2013-01-19 20:37:00 i Allmänt,

Haft en underbar lördag tillsammans med min älskade syster. Hon är den finaste personen på denna jord. Älskar dig Nellies hjärta. Vi gick på stan, kollade lite på kläder. Men jag försöker spara mina pengar lite nu, det är svårt, riktigt svårt. Efter det så hämtade vi ut biobiljetterna sen åt vi lunch, därefter kollade vi bio. Sune i Grekland- all inclusive. Om jag ska vara helt ärlig så var den inte så bra. Men det var ju en barnfilm så. Sen efter det så åt vi middag på en restaurang. För mig blev det pasta med carbonara. Gott. Sen buss hem.

restaurang

Publicerad 2013-01-19 18:12:04 i Allmänt,

Sitter nu på restaurang i staden med min syster. Har precis ätit och snart ska vi dra oss till bussen. Vilken bra och mysig kväll. Mer om det när jag kommer hem. Kram N!

So true

Publicerad 2013-01-19 12:00:00 i Allmänt,

This is all i need.
Music is my life, I sing ALL the time and listen to music non-stop.
Love, everybody needs love and love is the most beautiful thing in the world.
My camera, love at the first moment
 
 
but of course my family and friends too

19/1-13

Publicerad 2013-01-19 09:01:45 i Allmänt,

Godmorgon, vaknade nyss. Sovit 10 timmar så jag är ganska nöjd :) Jag brukar få sånadär ideér om att jag vill göra något. Så idag ska jag och min syster ha tjejdag. Det var min morgontanke, att vi skulle gå på bio. Mysigt, så vi ska se Sune i Grekland. Haha, det kommer bli ruligt! Nu blir det frulle sen blir det en heldag på stan. Så bilder på rummet, dem kommer imorgon. :)
Ha en bra dag.
Kramar N!

...

Publicerad 2013-01-18 19:14:24 i Allmänt,

Nu blir det Gossip Girl hela kvällen lång, känner att jag bara vill drömma mig bort i deras värld. Den är så mycket kärlek i. Ha en bra fredags kväll. Kramar N! <3

Lunchat

Publicerad 2013-01-18 17:20:04 i Allmänt,

Hej, precis hemkommen från Vanessa. Vi luchade idag på matriket och sen gick vi en sväng på stan och därefter åkte jag med henne hem. Idag åt jag Black and White. Har faktiskt aldrig ätit det förut. Var jättegott. En bra dag med andra ord!
 

Fredag

Publicerad 2013-01-18 10:00:00 i Allmänt,

Slutar kl 10:50 på fredag, underbart. Går en buss hem 11:10 så det är ju PERFEKT. Men idag kära läsare, idag ska jag gå och käka lunch med fina Vanessa. Ska bli jättemysigt och skönt att få umgås med henne. Känner att jag behöver henne just nu. Behöver prata lite om saker bara hon vet om. Så det ska bli en lättnad att få prata lite. :) och självklart höra vad hon har på hjärtat.
Ha en fortsatt bra dag.
Kramar N!

18/1-13

Publicerad 2013-01-18 07:35:00 i Allmänt,

FREDAG, jag älskar fredagar. Slutet på en skolvecka och början på en helg. Hur underbart kan det bli? Helgen går ju lite sådär JÄTTE mycket för fort. Men jag ska sova denna helg, sova som en björn som gått i ide. Japp. Så jag kan vara pigg och glad nästa vecka. Ska även umgås med min älskade syster. Hon är nästan lika underbar som sin syster Nellie. ;) Vad ska ni göra denna helg?
Ha en bra dag.
Kramar N!

GG

Publicerad 2013-01-17 19:32:05 i Allmänt,

Ska ta en dusch nu sen ska jag hoppa ner i sängen och se ett avsnitt av Gossip Girl. Har pluggat matte nu och börjat förstå lite iaf. Kan ju inte säga mitt fovoritämne eftersom jag inte vet vad det är. Men jag kan säga mitt svagaste och jobbigaste samt tråkigaste och jävligaste ämne som är matte. Suger på det, fattar ingenting. Så det är väldigt viktigt för mig att få E på detta prov. Ha en bra kväll fina, Kramar N!

Frulle

Publicerad 2013-01-17 17:17:15 i Allmänt,

På kvällen innan jag går och lägger mig så brukar jag alltid tänka på vad jag ska äta till frukost nästa dag. Och jag gillar stora frukostar. Så gott. Så imorse blev det en stor frukttallrik.

Mitt hår

Publicerad 2013-01-17 16:59:00 i Allmänt,

Jag har en mommo som frisör, så jag har ändrat min frisyr ett antal gånger om man säger så. Jag har varit lite rädd för att byta frisyr eftersom det tar så lång tid innan håret växer ut igen om man nu klipper sig kortare. När jag var mindre så hade jag hår ner till rumpan, sen klippte jag mig kort och nu har jag låtit det växa. Det växer faktiskt ganska snabbt. Så nu är det jättelångt, jag ser det dock inte så långt som alla andra gör men jag tycker det är långt och jag har verkligen velat haft långt. Men nu när jag har det så är jag sugen på en förändring, typ page eller lite längre en axellängd men nej. Många har sagt att jag verkligen INTE ska klippa mig. Vilket jag inte tänker eftersom jag verkligen vill ha långt hår nu till the summer. Så snyggt. Jag har även färgat mitt hår ganska mkt. Blonderat, färgat svart, färgat brunt, ljusbrunt, gjort slingor och nu senaste gången blev det ombre. Vilket jag blev jättenöjd med och det var bara toning och det sitter ännu kvar riktigt bra!? What!? Men nu är jag sugen på att blondera det till våren och sen att det solbleks ännu mer till sommaren. Så det är ett projekt som kommer inträffa väldigt snart. Vad tycker ni om mitt hår, vad tycker ni jag ska göra med det eller inte göra med det?

17/1-13

Publicerad 2013-01-17 06:45:00 i Allmänt,

Godmorgon, snart dax att trilla till bussen. Kommer nästan alltid när bussen ska gå, jag brukar vara den som går på sist. Men jag får ju alltid plats och jag hinner alltid med så det är väl det som är huvudsaken. Idag går jag till halv 4. Trögt, men det funkar. Fick en kommentar igår om vad som är mitt favoritämne. Men helt ärligt så vet jag inte. Musik var det ju helt klart i nian men nu har jag ju inte musik längre så.. hmm. Det fick mig verkligen att tänka på om jag överhuvudtaget valt rätt linje? Inget ämne som jag tycker är speciellt kul liksom. Men när jag gjorde mitt val så kändes det så rätt. Jag valde även extra kurser i musik, men när jag fick veta att vi skulle stå framför typ domare och sjunga så backade jag ur. Vilket jag ångrar ordentligt idag. Tror jag skulle bli mycket gladare om jag fick sjunga några lektioner i veckan. Faktiskt. Jag är ganska glad av mig men jag kanske kunde bli ännu gladare. ;)
Lite funderingar som jag delar med mig.
Ha en bra dag.
Kramar N!

Mia på Grötö

Publicerad 2013-01-16 22:01:16 i Allmänt,

Såg ni Mia på Grötö som gick nyss? Jag gjorde det och tyckte det var riktigt kul. Man får skratta lite liksom. Haha, gud vad härlig Mia är. Så jäkla cool och mysig tjej. Men min favorit här i världen är ju Anders Bagge. Han måste ju vara världens snällaste, finaste, mysigaste och häftigaste man. Aj vad härlig han är. Kan han inte skaffa små Bagge barn :) Jaja, ett roligt och bra programm helt enkelt. Nu blir det att sova. Skönt, imorgon är det lång dag som gäller. God natt och sov gott. Kramar N!

Recept

Publicerad 2013-01-16 20:49:33 i Allmänt,

Kladdkakan blev klar lagom tills Sveriges mästerkock skulle börja. Vispade däremot grädden med en mini-visp och det tog 30 min. Haha, ja vad ska man säga. Men det blev jättegott.
 
LCHF-kladdkaka
 
Ingredienser
100 g smör
100 g mörk mintchoklad
2 ägg
3 msk sukrin 
1 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)
1 dl grädde
2 msk kakao
 
Gör så här:
Smällt smöret, knäck i chokladen, rör om tills den smällt. Häll i grädden. Vispa ägg och sukrin i en annan bunke, häll ihop allt tsm. Tillsätt sedan vaniljpulver och kakao. Häll i en smord form och grädda i 225 grader i 7 min. Ta en klick grädde och en matsked hallon till. Mums!!

Kladdkaka

Publicerad 2013-01-16 18:32:00 i Allmänt,

Kladdkaka blir det, kör på en mintchoklad kladdkaka. Lchf-recept. Har gjort en förut och kommer ihåg att den var riktigt god. :) Recpetet kommer upp senare! Ska baka den nu till Sveriges mästerkock, äntligen är det onsdag!!

Kol

Publicerad 2013-01-16 16:52:00 i Allmänt,

Att vänta tar kol på mig, satt 2 timmar i skolan idag efter att jag slutat för att vänta på bussen. :( Jag funderar på vad jag ska göra ikväll. Vet att matte är prio ett men jag skulle vilja baka något. Är jättesugen på semlor men vill isåna fall göra dem på mitt egna sätt. :) Få se, kanske blir en annorlunda kladdkaka eller något. Nu ska jag iaf se på Gossip Girl :). Hur har eran dag varit? Kramar N!

16/1-13

Publicerad 2013-01-16 06:55:00 i Allmänt,

Godmorgon! Ska precis gå till bussen nu, skola as always. Idag slutar jag 12:10, blir att vara kvar i skolan eftersom ingen buss går förens 14:40! SURT!! Få se om man kan hitta på något med någon, så att man har något att göra. Lite tråkigt att gå runt i staden och glo liksom. Eller så ser jag om jag kan sluta tidigare, eller så kanske jag sitter i skolan och pluggar matte. Haha, aa jag får se helt enkelt. Ha en bra dag, kramar N!

Bygglov

Publicerad 2013-01-15 19:23:40 i Allmänt,

Har pluggat i en och en halv timme ikv, duktig tjej. Haha, det var matte (mitt svagaste ämne och det jag hatar mest) men det gick faktiskt bra ikväll då jag kunde de flesta talen. :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och se bygglov, därefter blir det en tidig kväll med sömn och en lång natt. :) God natt, kramar N!
Här har ni min älskling, mysigaste katten av alla mina 3 katter. Hon är riktigt duktig på att sitta still och vara med på kort :) (or not, hade bara tur)

you

Publicerad 2013-01-15 18:21:00 i Allmänt,

Strunta i hur andra ser på dig, det är hur du ser på dig själv som är det viktiga.

Outfit

Publicerad 2013-01-15 17:11:25 i Allmänt,

Lite kakapåkaka idag. Jag gillar det, plagg på plagg liksom, att man kan bilda ett nytt plagg genom att pussla ihop två stycken gamla. Snyggt! Jag har svårt för att ta outfit bilder, jag blir aldrig nöjd med ljuset och det är svårt att va både bakom kameran och framför. Måste skaffa mig en självutlösare som man håller i handen och sen när man trycker på knappen så tar kameran en bild.


Kommentarer

Publicerad 2013-01-15 16:45:00 i Allmänt,

Fick en kommentar igår, och frågan var om jag kunde visa mitt rum. Självklart kan jag det. Kommer
upp bilder senare i veckan. Håll utkick. ;) Tycker det är jättekul att logga in på sin blogg och när man möts av kommentarer, det gör en väldigt glad. Haha. Så , om ni vill fråga något, om ni undrar något. Kommentera så svarar jag på det. Min fråga till er är, är det något ni vill se mer i bloggen?

Bröd

Publicerad 2013-01-15 16:23:08 i Allmänt,

Andra brödet jag gjorde igår, var helt fantstiskt gott. Oh ja! Lite söttma i smaken då jag har russin och hounug i. Gillar att det kan smaka sött även fast det är nyttigt. Jag utgick från ett recept men gjorde det till mitt egna. Då jag bytte ut nästan alla ingredienser till sånt som jag var sugen på att test och som jag ville ha i. Jag ville ha ett klokt nyttigt bröd, som gör min mage mätt ;), jag lyckades riktigt bra. Vill ni ha receptet?

JAG ska ut i världen

Publicerad 2013-01-15 10:25:00 i Allmänt,

En av mina högsta drömmar är att resa till New York, och jag ska dit. Snart, snart ska jag dit. Jag ska bara njuta av att vara där och ta mig till alla ascoola ställen. Jag har ingen resa beställd dit, men i mina drömmar har jag det. Inom en kort framtid. Nellie Andersson, du befinner dig snart på New Yorks gator!!

Godmorgon

Publicerad 2013-01-15 06:20:00 i Allmänt,

Nu nalkas mitt frukost bröd sen igår. Ser väldigt gott ut och degen (smakar alltid på degen) var jättegod. Bröddegen liksom? Bilder kommer när jag kommer hem idag. Nu blir det skola, går till 14 sen ska jag hem och sova. Kanske, skulle iaf inte skada och det låter väldigt skönt. Men när man är uppe såhär tidigt på morgonen så gör man ju inget annat än att längta hem för att kunna krypa ner under täcket igen, blunda och bara sova. Nu blev jag väldigt sugen på att bara krypa ner i en varm och skön säng. Åh vad jobbigt det blev nu! Nej, frukost var det ju, får öppna ytterdörren och se om jag har kö utanför. Hanna bjöd kanske några fler igår. ;) Ha en bra dag fina läsare.
Kramar N!

fralla LCHF-brödet

Publicerad 2013-01-14 20:53:00 i Allmänt,

Om det är någon som är sugen på att baka detta bröd, let me know, så lägger jag upp receptet!
Tog en fralla nu, var jättegoda!
 

fina och roliga vänner

Publicerad 2013-01-14 20:26:43 i Allmänt,

Står och bakar bröd, hör det klinka till i mobilen och möts av detta fina sms!
Hanna skickar en inbjudan till sig själv och Amanda från sig själv, HAHA fick mig ett gott skratt.
Men dem är mer än välkomna!
Puss på er!

Bulle i ugnen

Publicerad 2013-01-14 19:03:23 i Allmänt,

Nja, inte riktigt dags ännu. ;)
Men första brödet är snart inne i ugnen.
Lät det jäsa i en kvart innan det ska in i ugnen, det är ett LCHF-bröd.
Tror det kommer bli bra, hoppas på det.
Sen ska även det andra göras, blir två för jag märkte att det andra ska vara inne en timme.
Annars blir det brödbak hela natten lång ;)
Kramar på er!

14/1-13

Publicerad 2013-01-14 18:07:22 i Allmänt,

Dagarna bara springer förbi. Hej, idag har det inte blibit någon tidig uppdatering. Jag har varit i skolan, varit ute på en löpningrunda, pluggat (hör och häpna). Nu ska jag baka bröd, sett fram emot det hela dagen. Får se vad jag ska göra. Blir nog 2-3 bröd iaf. Trött tjej har jag varit idag, börjar bli trött på tröttheten, lät lite kul men så är det. Jobbigt att vara trött varje dag liksom. Men när jag ska gå och lägga mig tidigt så går det ju inte.

Bild på brödet jag och Vanessa bakade i helgen.

trött

Publicerad 2013-01-13 16:09:46 i Allmänt,

Trött tjej, nu blir det en långdusch och sen lägga sig i sängen och kolla filmer. Ska egentligen på julgransskakning eller vad det heter, med min släkt. Men jag känner mig verkligen inte taggad till det så jag stannar hemma istället. Måste börja plugga till mitt matteprov som jag har den 23, omprov på ett kapitel. Måste klara godkänt på det. Haha, aa.

Banan & hallon

Publicerad 2013-01-13 14:27:01 i Allmänt,

Har precis ätit. Jag hittade på ett eget recept på Amerikanska pannkakor. Blev supergott, något jag kommer äta till frukost denna vecka, lätt! Jag tycker det är så himla kul att mixa och trixa ihop massa olika ingredienser. De ingredienserna jag hade i, gifte sig verkligen.
 
Recept:
Nyttig variant av Amerikanska pannkakor:
ca 12 st.
 
3 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 ½ dl mjölk
2 ägg
½ dl smör -& rapsolja (flytande margarin)
2 bananer
½ - 1 dl hallon
 
Gör så här:
Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda sedan i mjöl, ägg, smör. Skala och skär bananerna i skivor och lägg i smeten, därefter häller du i hallonen. Blanda ihop. Värm upp en stekpanna med margarin i och klicka ut 3 smetklickar i pannan, inte så stora (eftersom det är bakpulver i så jäser smeten). När det börjar bli bubblor på ovansidan så är det dax att vända, stek därefter 1-3 min till.
 
Servera med hallon, hackade hasselnötter, flytande hounug och en klick kesella.
Mums!

Hemma

Publicerad 2013-01-13 13:22:58 i Allmänt,

Hemma nuefter en hel helg vid Vanessa. Har haft det toppen mysigt och jag har skrattat en hel del. Fin kompis! Eftersom jag uppdaterat er därifrån så vet ni vad vi gjort, så det finns inte så mycket att skriva om det. Vill iaf tacka hela härliga familjen Werkelin för denna fina helg. Jag återkommer :)
Nu håller jag på att fixa lunch till mig och min bror. Visar sen vad det blir.

13/1-13

Publicerad 2013-01-13 07:51:11 i Allmänt,

Godmorgon
Nu är vi vakna, haha. Skönt att vakna tidigt ändå eftersom då blir dagen så mycket längre och man hinner gör många fler saker. Annars brukar jag få ångest när jag sover till typ 12 eller så för då känns det som att man har sovit bort hela dagen och att man snart ska gå och lägga sig igen. Så det är faktiskt lite skönt att gå upp tidigt. :)
Nu blir det nog något avsnitt av Gossip Girl sen ska vi väl fixa frulle.
Kan uppdatera er när jag kommer hem igen om jag inte slänger in ett inlägg innan.
Ha en bra dag, det ska jag ha.
Kramar N!
Snyggingar från igår med ansiktsmask på!!

Gossip girl

Publicerad 2013-01-12 22:37:51 i Allmänt,

Nu har vi suttit och tittat på Gossip Girl.
Vi båda är HELT fast i denna underbara serie. Vi är helt kära i New York och serien utspelas ju i New York så aah, serien är bara så himla bra. Ni som inte sett den borde verkligen se den. Det är ju mer en tjej serie, skulle jag tro.
Imorgon ska jag åka hem, skola på måndag ju.
Haft en väldigt bra kväll ikväll iaf, sett snabba cash 2 med hela familjen Werkelin och haft det allmänt bra. :)
Hörs imorgon!
Sov gott, kramar N!

Mysdag

Publicerad 2013-01-12 16:58:22 i Allmänt,

Haft en mysig dag och det bästa är att dagen inte riktigt är slut än.
Jag och Vanessa åkte in till stan och åt mat på H10, gott!
Sen gjorde vi stan och köpte bland annat ansiktsmaskar. Nu är vi hemma vid henne och jag ska faktiskt sova här en natt till, rooligt. Vi gjorde nyss ansiktsmaskar, så nu har vi lena ansikten. :)

12/1-13

Publicerad 2013-01-12 10:52:40 i Allmänt,

Godmorgon.
Vi vaknade kvart över 7 imorse och då gick vi upp och bakade bröd.
Blev nybakat bröd till frulle, jättegott. Sen har vi varit ute och gått och pratat en massa och nu spelade vi nyss spel med Vanessas härliga familj. :) Jag förlorade, haha. Men inget ovanligt för mig. :)
Som tur är så är jag ingen jättedålig förlorare.
Idag blir det att spendera dagen med Vanessa, så vi får se vad vi hittar på. :)
Vad ska ni göra idag?
Kramar N!

Hos Vanessa

Publicerad 2013-01-11 21:52:01 i Allmänt,

Hej, tänkte bara uppdatera lite innan det blir för sent.
Skööönt med helg föresten. Och nu har jag varit vid Vanessa hela kvällen, superkul och mysigt. Vi har pratat en massa, myst, badat och ätit samt sett Gladiatorerna. Nu ska vi gossiptokiga tjejerna se Gossip girl haha.
Vi är på lite olika säsonger men vi ser på olika datorer. Så det blir toppen bra.
Det var ett tag sen jag såg Gossip Girl nu, tror jag är på 4 säsong.
Är så jäkla bra!!
Vi hörs imorgon.
Kramar N!

Påväg

Publicerad 2013-01-11 15:52:00 i Allmänt,

Så nu är jag påväg hem till Vanessa.
Hon har ju också en blogg, så jag kommer uppdatera er mer ikväll.
Imorgon, är ingenting planerat. Ska hem och bara ta det lugnt antar jag.
Skönt, förhoppningsvis sova några timmar också så jag kommer ifatt.
Hörs.
Kramar N!

Fredag

Publicerad 2013-01-11 13:36:49 i Allmänt,

Åh min vänn Vanessa kom till skolan idag och jag blev så glad av att se henne.
Hon är väldigt spontan vilket är väldigt kul.
Så vi satt där i biblioteket och helt plötsligt sa hon "Nellie, vad ska du göra ikväll?", Jag hade ingenting planerat och skulle verkligen inte göra någonting och då sa hon "Vill du komma hem till mig och sova över ikväll". Självklart ville jag det, var ändå ett tag sen vi träffades. Så jag kommer spendera min fredagskväll vid fina Vanessa. Kommer bli superkul. Vi ska bara prata, mysa och skratta.
Vad ska ni hitta på ikväll?

11/1-13

Publicerad 2013-01-11 13:25:20 i Allmänt,

Hej kära läsare!

Nu har det varit dålig uppdatering här på bloggen, ber om ursäkt för det. 
Men jag har sovit så himla dåligt denna vecka och varit jättetrött i skolan varje dag, det tar på ens energi. 
Igår natt sov jag endast 2 timmar och dagen började med en försovning på 45 minuter. 
Bra där Nellie. Men när jag kom hem så gick jag och la mig och sov i 4 timmar, haha böhövligt.
Eftersom jag inte kan somna hur som helst, när som helst och inte bara sådär på dagtid så märkte man att jag verkligen behövde sova. Vaknade runt 9 på kvällen. Då trodde jag att jahapp, nu kommer jag inte kunna sova mågot inatt. Men det gjorde jag minsann, SKÖNT! Sov sammanlagt 11 timmar inatt. :)
Ett litet sovinlägg helt enkelt, kommer fler inlägg snart.
Kramar N!
 
 

10/1-13

Publicerad 2013-01-10 08:14:00 i Allmänt,

Var ju nyss första Januari.
Seriöst, det är läskigt vad fort tiden springer iväg.
Snart sitter jag väl här, som en 60 åring.
Iaf, godmorgon. Idag blir det skola som vanligt, skönt med torsdag då vi bara har en skoldag kvar innan helgen.
Helgen är väl välkommen, är så trött och behöver verkligen sova ut. Jag har inget plugg just nu så jag förstår inte varför jag inte tar chansen att sova. Jag är riktigt dum, kommer ångra mig när jag sitter här med skolböcker från golvet till taket... Idag blir det bambi på hal is igen, haha vi ska åka skridskor i skolan. Synd om alla som ska se mig åka, hoppas fler är lika kassa som jag är. ;)
Ha en bra dag.
Kramar N!

2013

Publicerad 2013-01-09 22:09:07 i Allmänt,

Jag är SÅ taggad till detta år!
Lyckoruset beror på att jag är så jäkla taggad till detta år, det kommer bli det bästa EVER.
Kommer hända väldigt mycket i år och jag känner bara glädjen sprida sig i hela kroppen.
Från tå till topp. Vad som kommer hända? Det får ni reda på strax innan det händer. :)
Roligare så. Jag är övertaggad till sommaren, speciellt om träningen går som den ska.
Nej, detta kommer helt klart bli MITT år.

Springa

Publicerad 2013-01-09 19:55:00 i Allmänt,

Har precis varit ute och springit i mörkret med pannlampan.

Haha! Jag hoppas innerligt att träningen håller i sig nu. Skulle gjort mig mycket glad om jag för en gångs skulle skulle tycka det är roligt med träning. Ser det mer som ett måste i nuläget. Men jag hoppas att det ändras.
Nu har jag hunnit duschat och gjort träningsövningar så nu blir det Sveriges mästerkock.
Vi hörs imorgon.
Kramar N!

Creppan

Publicerad 2013-01-09 16:26:16 i Allmänt,

Godeftermiddag kära blogg.
Idag är jag väldigt glad, känner ett lyckorus i kroppen.
Planer, planer... :)
Haha, idag har jag iaf varit i skolan till 12:10 sen gick jag och min vänn Felicia till Creperiet och åt lunch.
Jag är ännu SÅ jäkla mätt, oj oj oj vad mat säger jag bara.
Vi åt chevrékyckling crepes. JÄTTEgott, pröva det om ni inte gjort det.
Det var första gången jag var där och första gången jag åt crepes. Det är ganska dyrt (150 kr) men det är jättemycket mat och jättegott så det var absolut värt det. Jag och Felicia satt och pratade i 2 timmar, tiden gick väldigt fort. Jag har iaf haft en väldig bra dag. Tack för idag fina Felicia!
Hur har eran dag varit?
(dåliga mobilbilder, förlåt för det)

Min dag

Publicerad 2013-01-08 19:58:41 i Allmänt,

Idag har varit en jobbig dag.
Inte nog med att det var skola så somna jag jättesent inatt och sov bara 2 timmar.
Därmed var jag ju jättetrött idag och trodde jag skulle somna på första lektionen, vilket jag lätt skulle kunna.
Ögonen hänger bara på mig, hu. När jag kom hem så gick jag och la mig och sov i en halv timme, en var det bara att stiga upp och åka på kalas, min kusin har fyllt åt så vi skulle dit och fira henne.
Annars då? Jo, en jäkla träningsvärk har jag idag, haha. Skön känsla men kunde knappt gå i trappen. ;)
Nu ska jag se Sveriges mästerkock och bara ta det lugnt. Efter det blir det på huvudet i säng.
Kramar N!

Drömmar

Publicerad 2013-01-08 09:45:00 i Allmänt,

Vi alla har drömmar.

Varenda en på denna jord. 
Sluta ALDRIG att drömma , för var vore livet utan drömmar?
Tråkigt, uselt, dåligt.
Att drömma är en av de sakerna som är det bästa att göra.
Man blir glad, man hoppas man en dag kommer få drömmen uppfylld och man kämpar för det.
NEVER stop dreaming.
Dreams is beautiful!
And you, you are beautiful.

Träning

Publicerad 2013-01-07 20:23:56 i Allmänt,

Vilken träning dag det varit idag.

Började med en timmes promenad innn frukost.
Sedan var jag ute och sprang i en timme ikväll.
Och nu ska jag göra träning övningar.
 
Faktiskt riktigt stolt över mig själv idag, framförallt springningen för jag sprang SÅ mycket längre än vad jag trodde att jag skulle orka. Ja, lite om min träning idag. Imorgon är det skola och nu är det Sveriges mästerkock. Det programmet är ju suveränt, asbra. Problemet är att man blir så hungrig av att se på det. Haha. 
Bättre uppdatering imorgon.
Lovar.
Sov gott.
Kramar N!
 

Magic mike

Publicerad 2013-01-07 14:45:00 i Allmänt,

Grym film.

För tjejer.
Haha, handlar om killar som strippar, typ.
Nej, men en riktigt as bra film faktiskt. Huvudpersonen är ju ingen mindre än Channing Tatum och hur grym är inte han. Han är en av dem bästa skådespelarna i världen och en av dem snyggaste männen i världen. 
Grymt fin, filmen är värd att se, verkligen.
Kramar N!
Killarna på första bilden önskar jag mig i födelsedagspresent.
 

7/1-13

Publicerad 2013-01-07 11:49:26 i Allmänt,

Godförmiddag
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
Imorse satt jag alarmet på 7:45 för att jag måste vänja mig vis skoltiderna lite mer nu eftersom jag börjar skolan imorgon. Jag brukar gå upp kl 6 då men så tidigt kunde jag ju inte gå upp imorse. Om jag inte skulle ha satt alarm så skulle jag förmodligen ännu sova. Jag var uppe till 12 igår och somna inte förens halv 1. Så jag skulle egentligen behövt sova idag. Imorse när alarmet ringde så gick jag ut och gick i en timme före frukosten, jätteskönt.
Frukosten bestod sen av omelett med grönsaker. Gott, och nu äter jag mellanmål som består av keso och hallon, också gott. Idag är jag en trött tjej så jag ska se en film som verkar FETT bra nu. Hör av mig senare om vad den heter och hur bra den var.
Kramar N!

6/1-13

Publicerad 2013-01-06 16:39:30 i Allmänt,

Dålig uppdatering dag.

Hej, det har varit dålig uppdatering idag men jag har haft mycket att göra. 
Jag har bla staplat ved och varit ute och gått samt är jag nyss hemkommen från stugan. 
Så nu är jag nyduschen och fräsch.
Man märker att jag varit ute i skogen i helgen, har flera sår på bena då jag fastnat i massa taggbuskar.
(haha), men är van, för sånt händer ALLTID Nellie Andersson.
Haft en jättemysig och skön samt avkopplande helg.
Imorgon är sista dagen på lovet sedan börjar allvaret på tisdag.
Men jag ser fram emot det, lite iaf. ;)
Kramar N!
 

Resultat

Publicerad 2013-01-05 17:52:29 i Allmänt,

Hockeyn gick ju inte speciellt bra.

Usa vann med 3-1.
Men Sverige fick ju iaf silvermedalj, det var ju bra.
Jag har varit ute och gått med min syster och Rauka ikväll igen. Blev 1,5 h promenix i skogen.
Så skönt, och ikväll är det ingen mission impossible så då kan jag sova länge inatt.
Ikväll blir det en lugn och skön kväll och förhoppningsvis tidig sömn.
Kramar N!

Hockey

Publicerad 2013-01-05 14:23:00 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter några timmar i en bassäng.

Jag badade i bubbelpoolen ett bra tag, så himla skönt och avkopplande. Men det enda problemet är att jag är LIVRÄDD för de där brunnarna som finns på botten och bubbelmaskinerna som sprutar bubblar.
Haha, så det var ganska läskigt eftersom jag var själv i poolen. 
Jag har typ fobi för brunnar, både i poolar och på vägar. Jag går tillexempel aldrig på en A-brunn.
Iaf.... nu är det HOCKEY! :D
Sverige-USA
Det är ju JVM (junior-VM) och jag hoppas verkligen att Sverige tar hem detta, skulle varit fett coolt.
Ser ni matchen?
Kramar N!
(spelkväll med syrran häromdagen)
 

5/1-13

Publicerad 2013-01-05 10:44:41 i Allmänt,

Godmorgon. 

Idag ska jag, min syster och min mamma ha tjejdag så vi börjar den med att åka och bada. Mysigt! Jag kommer hem i eftermiddag så då kan jag uppdatera mer. Så tills det så önskar jag er en härlig dag. 
Kramar N! 
 

chevré & kycklingsallad

Publicerad 2013-01-04 19:09:21 i Allmänt,

Ikväll bjöd jag familjen på mat.
Blev chevré & kycklingsallad, jättegott var det.
Chevré passar utmärkt till sallad och det är så krämigt och gottigt!
Är du sugen på att göra denna sallad?
Ingredienser:
4 portioner 
4 små rödlök
flytande hounug
gurka
paprika
sallad
tomat
chevré
kycklingfiléer 
Majsröra:
1 stor rödlök
2 små burkar majs
ca ½ cream fresh
salt och peppar
 
 
 

pizzakväll

Publicerad 2013-01-04 18:54:00 i Allmänt,

Igårkväll blev det pizza til middag.
Hemgjord pizza med tortillabröd och valfria ingredienser på.
Jag gillar annanas, paprika, skinka, jordnötter, lök och ost.
Så det fick vara på min pizza, gott!

4/1-13

Publicerad 2013-01-04 15:13:26 i Allmänt,

Godmorgon kan jag nästan säga.

Idag vaknade jag 11:45, märks att jag var uppe sent igår.
Såg hela mission impossible 2 och ikväll är det 3:an så det kommer bli en sen natt och en lång sovmorgon imorgon med. ;) Men det är skönt, man märker verkligen att man är ledig och jag njuter varje sekund av ledigheten.
Efter att jag vaknat åt jag en stor och god frukost och därefter gick jag ut och gick i 2 timmar. Så otroligt skönt, jag älskar att hitta nya vägar och det gjorde jag idag, Då tänker man inte på tiden, man vet knappast vart man är, man blir så nyfiken på omgivningen och man har inte den blekaste aning om när man kommer hem.
Nu ska jag äta ett mellan mål och se lite tv.
Jag såg fram emot att ta bilder idag, men vill ha sol, vilket det inte är så vi får se när jag tar kort.
Ikväll ska jag laga mat, så bilder från det kommer.
Kramar N!

Spela spel

Publicerad 2013-01-03 19:18:00 i Allmänt,

Det är så mysigt att vara i stugan!

Njuter verkligen till fullo. Långa promenader, spela spel, mys med familjen, bastubad och bra filmer. Kan det bli bättre? Nej, nu ska jag spela spel med min lillasyster. Blir väl antagligen schack, som förra gången. Jag vann (hon tyckte jag fuskade) så nu ska väl hon ha revansch. Lycka till säger jag bara. Sen ikväll blir det Mission Impossible 2. Längtar, den är nämnligen riktigt riktigt bra. Se den ikväll på 4:an om ni vill.
Jag skulle fota vid vattnet idag men det har regnat lite till och från och sen har det varit lika disit som igår. Men imorgon skulle det bli soligt så då hoppas jag att det stämmer så jag kan få lite fina bilder.
Ha det bra så hörs vi senare.
Kramar N!
 

Promenad

Publicerad 2013-01-03 18:00:46 i Allmänt,

Varit på promenad med min syster och Rauka (grannens hund).

Vi gick både vid havet och i skogen, super mysigt och skönt.
Det var behövligt och nu är jag glad för att jag varit ute och därför kan jag ta det lugnt ikväll.
Jag har ju även sett hockyn, FAN vad grymt att Sverige tog hem det.
Matchen var mellan Sverige och Ryssland.
Och pappa frågade mig innan matchen, "hur kommer matchen sluta"?.
Jag sa att det skulle bli 3-2 till Sverige och det blev det, ni får hålla med om att det var ganska coolt. ;)
Sverige är alltså i junior-VM-final mot USA, det får man ju inte missa.
Såg ni matchen?
 

Skridskoråkning

Publicerad 2013-01-03 15:00:00 i Allmänt,

Nu är jag hemkommen från en förmiddag på isen.
Det var supermysigt och roligt haha.
Men som sagt är jag bambi på hal is, så jag såg jätterolig ut.
Min bror tyckte att jag skulle ha på mig munskydd och galler, hah.
Det skulle jag nog helt klart behövt, MEN jag ramlade inte en enda gång, duktig tjej!
Det var däremot lite pinsamt när 5 åringar åkte förbi mig i värsta farten.
Jag åkte till och med en stund med en sån där som småbarn kan hålla i sig i om de tycker det är svårt att åka.
En sådan åkte jag med ett tag, haha.
Bilder, kommer här.


 

3/1-13

Publicerad 2013-01-03 10:02:44 i Allmänt,

Godmorgon!

Nu är familjen påväg till the skridskobanaa, :) 
Jag är faktiskt hyfsat pigg idag fast jag var vaken till 01 i natt. 
Jag och min syster dåg Alvin och gänget 2 som gick på tv:n igår. 
Sen lite senare gick mission impossible, action filmer tycker jag är roligt. 
Så det blev inte förens den filmen var slut som jag gick och la mig. 
Jag har iaf med mig kameran idag så jag ska försöka fånga lite snygga bilder. 
Hörs senare. 
Kramar N! 

Imorgon

Publicerad 2013-01-02 16:59:00 i Allmänt,

Ser fram emot imorgon.
Imorgon ska bli en rolig dag, jag ska fota massa bilder vid havet om det är bra väder. Tänkte göra det idag när jag kom hem från promenaden men halvägs hem började det regna, otur.
Så imorgon om det är fint väder så ska ni få fina bilder.
Sen ska jag göra en till sak, nämnligen åka skridskor. 
Haha, det ska bli jätteroligt, det var så länge sen jag åkte skridskor och jag är som bambi på hal is, helt klart.
Är alltid så försiktig när jag precis har kommit ut på isen men sen när det gått 10 min så utmanar jag ödet och det slutar oftast med att jag ramlar pladask.
Men det ska iaf bli roligt, så då får ni bilder där ifrån med.
Uppdaterar imorgonbitti men sen ska jag åka skridskor mellan 10-12 så då hörs vi efter det.
Kramar N!
 

strandpromenad

Publicerad 2013-01-02 16:38:45 i Allmänt,

Godeftermiddag på er. 

Jag är ute i min stuga, jättemysigt och skönt att komma iväg lite. 
Idag jag varit ute i ca 2 h och gått. 
Först med min grannes hund, så mysigt att vara ute och gå med en krabat ijämte sig. Det blev en strandpromenad, vackert och underbart att gå vid havet. Snön har smält bort, vilket jag faktiskt tycker är skönt. Vi fick snö under julen och lite på nyår så nu tycker jag att våren kan komma. 
Den är väl välkommen. 
Kramar N! 
 

vårmode 2013

Publicerad 2013-01-02 10:30:00 i Allmänt,

Vårmodet 2013 verkar bli: 
Långklänningar - enkla och vackra
Transparens - transparenta kjolar, klänningar och blusar
Dressade byxor - tunna och eleganta, gärna i siden
Mönster - kan bäras från topp till tå
Beige - mest poppis på vårens färgskala
Byxdressar - svepande, löst eller tajt spelar ingen roll.
Gult - en flirtig vårfärg som välkomnar sommaren
Glipor - hud ska synas, såsom armbågar och knän
Futuristisk - plast och silverfärgade material
Boxigt - och fyrkantigt, det ska vara stort på överkroppen
 
För mig låter våren helt FANTASTISKT!
Jag älskar dessa punkter som står över, där hud ska synas, byxdressar samt långklännigar ska användas.
Färgerna är jättesnygga, även tillsammans.
Dressade byxor i siden och varför inte mönster på det.
Mönster är snyggt och blicken drar sig till det.
En skinnkjol som är lite puffig, och en snygg collagetröja på kommer jag bära.
Allt låter för bra för att vara sant. 
Längtar till hösten!!
 
 

Nyårslöften

Publicerad 2013-01-01 20:01:00 i Allmänt,

  • Träna mer
  • Bli nöjd med min kropp
  • Spara en viss summa pengar varje månad
  • Klara av matten i skolan
  • Få mer besökare här på bloggen
  • Leva i nuet
  • Ta sången och gitarrkunskaperna till en högre nivå
  • Ut och resa när jag slutar gymnasiet
  • Visa mer för nära och kära hur mkt de betyder för mig
  • Bli grym på engelska
  • Åka till New York
Här är mina nyårslöften, kommer inte på fler nu.
Men om jag nu kommer på fler så lägger jag ut dem med.
Jag har inte satt någon som prio ett, utan dem står helt huller om buller.
Jag sjunger j*vligt mycket, hela tiden och spela gitarr kan jag så om jag blir nöjd med en video som jag tänker göra så kommer ni nog få se den här i bloggen inom en kort framtid.
Jag ska börja våga mer, detta skulle vara ett stort framsteg.
Kramar på er!

rislycktor

Publicerad 2013-01-01 17:39:00 i Allmänt,

Gick inte så bra för oss.
Vissa andra lyckades och sådär ska det se ut.
Ja, men det kommer nog kanske gå.
Vissa fick iaf iväg rislycktorna en bit och att de fasnade i ett träd senare men våran la sig ner 2 meter framför oss. HA-HA.
Och såhär slutade allt, att gräset tog eld. L.y.c.k.a.t.

1/1-2013

Publicerad 2013-01-01 14:25:00 i Allmänt,

2013?

Känns JÄTTEKONSTIGT att skriva 2013, det är en ny dag, en ny månad och ett nytt år.
Jag känner mig super taggad till detta år, jag ska uppfylla många drömmar.
Jag ska känna mig gladare än vanligt och släppa saker som gör mig ledsen och arg.
Mina nyårslöften kommer upp senare, hittat på några men känner mig ännu inte klar.
Om igår, nyår var jättebra, verkligen super rolig, mysig och trevlig.
Jag umgicks med min familj och en annan familj och vi åt mat, 3-rätters som bestod av:
1. skagentoast
2. fläskfilé med mozzarella och vitlökssalami samt potatisklyftor
3. vit chokladmousse med havreflarn, hallon och chokladdelikatess
Åh, allt var så super gott.
Vi spelade spel, haha barnen mot de vuxna och vi barn var SÅ nära på att vinna men de vuxna gick om oss.
Sen var det 12-slaget, då vi gick ut och tände samt såg på raketer.
Det är ju så vackert när de sprider sig på himmlen, jag blir så glad av alla färger.
Vi pratade, skrattade och körde en jätterolig lek.
Ett jättebra avslut på 2012 helt enkelt.
Även om det inte känns som att året är slut än.
Bilder från igår:

Om

Min profilbild

Nellie Andersson

Jag är en mat och bakgalen tjej på snart 17 somrar som nästan jämt är glad. Jag älskar att att få andra att le och skratta. Något som ligger mig varmt om hjärtat är mode, spela gitarr och sjunga. Här kommer jag bjuda på recept, inspiration och min vardag. Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela