Matschema
Torsdag:
Frukost: Bärsmoothie med macka (baka själv) och 2 ägg.
Mellanmål: Knäckemacka med smör, ost och keso.
Lunch: Skaldjurssallad med vitlöksaioli.
Mellanmål: kesella och frukt.
Middag: Tacopaj.
Fredag:
Frukost: Naturell yoghurt med hackade nötter och hallon, ett ägg, macka.
Mellanmål: Kesella med bär.
Lunch: Fylldomellet med grönsaker.
Mellanmål: Tomatsåsinlaggd makrill och ett ägg.
Middag: schnitzel med pommes och grönsaker, café de paris sås.
Lördag:
Frukost: Äggröra med grönsaker och bacon.
Mellanmål: Fruktsallad.
Lunch: Pannkakor.
Mellanmål: Nötter.
Middag: Pizza (hemmagjord)
Söndag:
Frukost: Te, ägg, fil med hackade nötter, en knäckemacka med pålägg.
Mellanmål: en smoothie.
Lunch: Chili con carne.
Mellanmål: Keso med ägg och grönsaker.
Middag: Fisk och skaldjursgryta med aioli.
Några tips på kvällssnacks:
Saltade jornötter.
Grädde med bär.
Smoothie.
Chokladmousse.
Baka något til kvällsfikat.