styleandmode.blogg.se

Omelett

Publicerad 2013-02-04 16:32:42 i Allmänt,

Goddag! Vilken piss dag idag. Haft spanska vilket förklarar allt men jag har gått med dunderhuvudvärk hela dagen. Trött och hängig tjej helt enkelt. Ska laga lite omelett med någon god fyllning sen steka lite bacon till. Gott! Sen blir det fotning. :)
Bar ett neon färgat linne idag med djup uringning i ryggen!

Kommentarer

Postat av: Pauline

Publicerad 2013-02-04 16:45:43

Ombre eller inte? Jag behöver din hjälp!

Svar: Jag har också varit sjukt nojig med mitt hår, vilket jag ännu är. Men sen så blev jag så himla sugen på att göra ombre, precis så som Kenza hade gjort och jag bestämde mig för att göra det. Jag var väldigt nervös men då sa en klok vän till mig att... går du i samma kläder varje dag? Jag bara, nej vad är det för fråga? Hon sa att du byter ju kläder för att få ändring, man går inte med samma kläder varje dag och då kan du ju jämföra med hur många gånger du förändrar ditt hår. Det behövdes en förändring helt enkelt och jag är SÅ himla nöjd med mitt hår. Jag gjorde toning, en mörkbrun i hårbotten sen en ljusare brun i mellan och i topparna hade jag min naturliga hårfärg. Det sitter ännu kvar och är super fint. Så kör på bara. Tack för din kommentar och lycka till med håret. Kram
Nellie Andersson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nellie Andersson

Jag är en mat och bakgalen tjej på snart 17 somrar som nästan jämt är glad. Jag älskar att att få andra att le och skratta. Något som ligger mig varmt om hjärtat är mode, spela gitarr och sjunga. Här kommer jag bjuda på recept, inspiration och min vardag. Hoppas ni gillar det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela